Byt, 3+kk

Nový světlý mezonet ve vysokém standardu provedení a s krásným výhledem do širokého okolí se nachází v 6. podlaží nárožního historického domu. Budova stojí v atraktivní čtvrti Vinohrady na křížení ulic Šafaříkova a Jana Masaryka v blízkosti parků Folimanka a Grébovka.

Vstupní úroveň tvoří obývací pokoj s přípravou na kuchyni, samostatná toaleta a předsíň. V podkroví jsou 2 ložnice, galerie a koupelna.

Ke standardu vybavení patří dřevěné podlahy, v koupelně keramická dlažba, příčky s akustickou izolací, nová dřevěná špaletová okna směrem do ulice, hliníková francouzská okna s izolačním bezpečnostním trojsklem s UV filtrem do vnitrobloku, dřevěná střešní okna Velux s elektricky ovládanými žaluziemi, vstupní bezpečnostní dveře Next, interiérové dveře Sapeli, sanitární zařízení Grohe, rekuperační jednotka Atrea Duplex s možností dohřívání a ochlazování vzduchu, rozvody pro příjem TV a internetu, zabezpečovací systém Jablotron a požární zabezpečovací systém. Půdní vestavba je řešena jako nízkoenergetická, v rámci rekonstrukce domu byl vybudován nový výtah a plynová kotelna zajišťující centrální vytápění. Parkování před domem v zóně pro rezidenty.

V bezprostředním okolí funguje množství restaurací a kaváren, školy od mateřských po gymnázium, prodejny potravin i další obchody a služby. Tramvajová zastávka je vzdálena 5 minut chůze, v pěším dosahu je také stanice metra I. P. Pavlova nebo Náměstí Míru. Lokalitu zkrášlují upravené parky, z nichž největší je Grébovka s mnoha romantickými stezkami. Sportovní vyžití nabízí park Folimanka.

Interiér 83 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35780
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    83 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.