Byt, 4+kk

Prostorný světlý byt se třemi ložnicemi a moderním interiérem se nachází v nádherném bytovém domě v lisabonské čtvrti Real Principe. Lokalita charakterizovaná především pěkně upravenými domy z 19. století je plná parků, módních obchodů, restaurací a barů.

Centrální obytný prostor o velikosti 71 m2 je propojen s vybavenou kuchyní a balkonem s pěkným výhledem na město. Všechny tři ložnice mají vlastní koupelnu a vestavěné skříně.

Interiér je po právě dokončené rekonstrukci, použité materiály a vybavení jsou nejvyšší kvality. V kuchyni s moderním bílým lesklým povrchem najdete skříňky od podlahy ke stropu, vestavěné spotřebiče a dlouhou pracovní desku. Koupelny mají obklady z dlaždic, které vytvářejí zajímavé geometrické vzory.

V působivé kopcovité čtvrti Principe Real sídlí nákupní centrum Ebaixada Palace, které představuje místní designéry a portugalskou kuchyni, mnoho malých galerií a obchodů se starožitnostmi a bezpočet vynikajících míst, kde se dobře najíst a zastavit na šálek kávy. Blízká zahrada Principe Real Garden s ikonickým stromem cypřiš má několik vyhlídkových míst s úžasným výhledem na město. V dosahu je také známý široký bulvár Avenida da Liberdade.

Interiér 214,4 m2.

Nemovitost je prodávána realitní kanceláří Porta da Frenta.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35803
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    214 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.