Byt, 4+kk

Nový moderní byt se 2 balkony, pěknými výhledy a možností zakoupení garáže leží ve 4. podlaží precizně zrekonstruovaného funkcionalistického domu s 16 jednotkami v atraktivní lokalitě na pomezí Vršovic a Vinohrad.

Prostorný obývací pokoj je díky jižní orientaci prosvětlen slunečními paprsky, okna a balkon nabízejí výhled do korun stromů v klidném vnitrobloku. Na obývací pokoj navazuje kuchyně a jídelna. Na jižní straně bytu je také hlavní ložnice s vestavěnými skříněmi, které funkčně i esteticky propojují ložnici se vstupní halou, odkud vedou dveře do rodičovské koupelny (se sprchovým koutem). V severní části jsou umístěny 2 ložnice (jedna s balkonem) a koupelna (s vanou a WC). Okna obou těchto místností směřují do prvorepublikové vilové čtvrti s upravenými zahradami.

K nadstandardnímu vybavení patří třívrstvé lepené dřevěné podlahy (kartáčovaný dub), nová dřevěná okna, keramická dlažba a obklady, moderní kuchyně v decentním, světle šedém designu se spotřebiči AEG, velké množství úložných prostor, nábytek navržený architektem, sanitární zařízení Grohe a Laufen. Vytápění zajišťuje centrální plynová kotelna v domě. Budova prošla kompletní důkladnou rekonstrukcí včetně výstavby nového výtahu v roce 2015. Kupní cena zahrnuje sklepní kóji v suterénu domu, k bytu je možné přikoupit garážové stání (se sklepem) v nedaleké rezidenci Korunní Dvůr za 650 000 Kč.

Lokalita s kompletní občanskou vybaveností, pěkně upravenými domy a dostatkem zeleně je dobře dostupná MHD. Jedna zastávka autobusu je přímo před domem, z další o kousek dál jezdí autobusy ke stanici metra Flora (4 minuty jízdy), v docházkové vzdálenosti jsou i tramvajové zastávky. V okolí je několik mateřských a základních škol, dětská hřiště, oblíbené restaurace a kavárny, park na náměstí Svatopluka Čecha a Heroldovy sady. Daleko není ani do Grébovky, obchodního centra Eden a k mnoha vršovickým sportovištím (fotbalovému, atletickému, plaveckému nebo zimnímu stadionu).

Podlahová plocha dle OZ 101,4 m2, balkon 2,67 m2, balkon 4,72 m2, sklep 1,8 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35989
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    4 720 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    101 m²
  • Balkón
    7 m²
  • Celková plocha
    109 m²
  • Parkování
    garážové stání k dokoupení v Korunním Dvoře
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.