Byt, 4+kk

Moderní klimatizovaný tichý byt s praktickou dispozicí a množstvím úložných prostor, designovým interiérem, materiály ve vysoké kvalitě, 3 terasami a výhledem do třešňového sadu leží v nejvyšším podlaží pětipatrového domu s podzemní garáží a výtahem v oceňované rezidenci Zelené město, v krajní ulici přímo u dětského hřiště a parku.

Směrem na jihovýchod je umístěn obývací pokoj s otevřenou kuchyní a slunnou terasou. Dále je zde hlavní ložnice s en-suite koupelnou (sprcha, WC, bidet) a balkonem, další 2 ložnice – z toho jedna s balkonem, druhá s francouzským oknem s nerušeným výhledem do sadu, centrální koupelna (vana, sprchový kout), šatna, samostatná toaleta, komora s přípojkou na pračku a sušičku, zádveří a chodba.

Interiér vytvořil v r. 2013 známý brněnský architekt Radko Květ. Na bezprahových podlahách je olejované dubové dřevo, které bylo v kombinaci s lakovaným dřevem použito i na vestavný nábytek. Zároveň je podlaha v bytě speciálně odhlučněna a je zde také podlahové vytápění v koupelnách. Velkoformátová eurookna mají dvojskla a venkovní žaluzie. Součástí vybavení je dále klimatizace skrytá v podhledu, betonová stěrka na stěnách a předsazené TV stěně s ambientním osvětlením, zabudovaný sound systém v obývacím pokoji (příprava též na terase), velká automatická markýza nad terasou nebo vstupní dveře s vysokým stupněm zabezpečení. Kuchyňská linka značky Schiller s prvotřídními spotřebiči Siemens. Prostor byl využit na maximum, po celém bytě jsou vybudovány důmyslné úložné prostory. Vytápění centrální. Kupní cena zahrnuje 2 velká garážová stání a sklep.

Rezidenční komplex Zelené město se rozkládá na rozhraní Prahy 3 a 9, v místě s kompletní občanskou vybaveností, snadnou dopravní dostupností a dosahem parků. Kousek od domu je supermarket, v blízkosti funguje pošta, poliklinika, obchody, několik mateřských a základních škol, Metropolitní univerzita a několik sportovišť, v rychlém dosahu je sportovní hala, sokolovna, tenisové kurty nebo plavecký bazén. 5 minut jízdy autobusem je vzdálena stanice metra Vysočanská, tramvají se lze pohodlně dostat bez přestupu až do centra. Možnost příjemných procházek nabízí vrch Třešňovka a další parky v okolí, kam lze dojet na kole po cyklostezce.

Interiér 129.71 m2, terasy a balkony 26,54 m2, 6,57 m2, 4,52 m2, sklep 2,57 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36183
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    132 m²
  • Terasa
    39 m²
  • Celková plocha
    171 m²
  • Parkování
    2 garážová stání č. 54 + 55 v podzemním parkovišti
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.