Byt, 3+kk

Moderní světlý byt s terasou s ranním sluncem a výhledem na klidnou vodní hladinu se nachází ve 4. podlaží oblíbeného rezidenčního komplexu Prague Marina s výtahem, recepcí, ostrahou, kamerovým systémem a podzemním parkováním, zasazeného do klidné lokality u slepého ramene Vltavy v Praze 7 – Holešovicích, čtvrti s perfektním spojením do centra a s autentickou atmosférou danou zejména množstvím příjemných bister a kaváren s venkovním posezením.

Plocha bytu je rozdělena na obývací pokoj s jídelnou, přípravou na kuchyňskou linku, a východně orientovanou terasou, 2 ložnice, hlavní koupelnu (se sprchovým koutem, vanou, dvěma umyvadly a WC), samostatnou toaletu, komoru s pračkou a předsíň.

Standard vybavení zahrnuje nové dřevěné podlahy s topnými konvektory, podlaha z tropického dřeva na terase, velkoformátová eurookna s žaluziemi, bezpečnostní vstupní dveře a videotelefon. Vytápění zajišťuje centrální kotelna v domě. Součástí kupní ceny je 1 garážové stání a sklep. Byt je po částečné rekonstrukci, vyklizen, vymalován a připraven k nastěhování.

V bezprostřední blízkosti funguje například středomořská restaurace, vietnamské bistro, kavárna nebo supermarket. V blízkém dosahu je také mateřská a základní škola i Montessori gymnázium, galerie Centrum současného umění DOX a divadlo La Fabrika. Nedaleko komplexu vede cyklostezka a funguje golfový klub. Kousek je na tramvajovou zastávku, cesta ke stanici metra Palmovka, Vltavská nebo Nádraží Holešovice trvá okolo 5 minut. Centrum je velmi rychle dosažitelné nejen MHD, ale i autem či na kole, spojení Holešovic s obdobně svěží čtvrtí Karlín zajišťuje pohodlný přívoz.

Interiér 91 m2, lodžie 8,9 m2, sklep 3,3 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36231
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    91 m²
  • Terasa
    9 m²
  • Celková plocha
    100 m²
  • Parkování
    1 garážové parkovací stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.