Byt, 3+1

Velmi světlý malebný byt s jedinečnou atmosférou je přístupný z pavlače památkově chráněné barokní budovy s novorenesančními prvky. Komorní dům U malé velryby s pouhými 7 jednotkami a kavárnou v přízemí stojí v klidnější části Malé Strany, přímo na Maltézském náměstí jen kousek od Karlova mostu, romantické Čertovky a pečlivě upravených zahrad pod Pražským hradem.

Dispozici bytu v 1. patře tvoří vstupní chodba s vestavěnými skříněmi, kuchyně s oknem na pavlač do vnitrobloku, dále koupelna (s vanou, toaletou a přípojkou na pračku), jídelna, ložnice se šatnou a obývací pokoj - všechny tyto tři místnosti jsou orientované na Maltézské náměstí se vzrostlými stromy a lavičkou Václava Havla.

Podlahy jsou dřevěné (dub), v koupelně je položena dlažba. Velká okna jsou dřevěná špaletová, právě probíhá příprava výměny za jejich nové repliky. Dveře jsou historické masivní (jednokřídlé i dvoukřídlé se skleněnými výplněmi). Vytápění řeší kombinovaný plynový kotel Protherm. Rekonstrukce interiéru proběhla cca před 20 lety, je tedy vhodná určitá modernizace. K jednotce přísluší komora v přízemí domu, dům je bez výtahu. Díky příjmu pro SVD z nebytového prostoru v přízemí jsou velmi nízké poplatky.

Lokalita dýchající historií nabízí široký výběr z restaurací a kaváren, množství významných památek i spoustu zeleně. V blízkosti funguje mateřská a základní škola, gymnázium, prodejna potravin, sportoviště v Tyršově domě, kousek je do Malostranské besedy s galerií a klubem. Možnost úniku z tempa města do uklidňujících míst pod rozložitými korunami stromů nabízí park na Kampě nebo Petřínské sady.

Interiér 74,7 m2 (včetně komory 1,6 m2).

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36367
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    1 593 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    74 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.