Byt, 5+kk

Světlý klimatizovaný mezonetový byt s balkonem, střešní terasou, 2 parkovacími stáními ve vnitrobloku, pečlivě promyšlenou dispozicí a vybavením ve vysokém standardu se nachází v 6. a 7. podlaží cihlového bytového domu s výtahem. Atraktivní lokalita Vinohrady, perfektní spojení do centra a blízkost velkého parku Grébovka.

Ve vstupní úrovni je umístěn prostorný obývací pokoj s francouzskými okny, jídelna a kuchyně s balkonem o velikosti 10 m2. Dále je zde spíž/technická místnost, 2 samostatné toalety a předsíň. V horním patře je hlavní ložnice s vybavenou šatnou a en-suite koupelnou (vana, sprcha, WC a střešní okno), další 2 ložnice s výhledem na Pražský hrad a se společnou koupelnou (vana a sprchový kout). Střešní terasa s krásným výhledem na vinohradské střechy, kostel sv. Ludmily a Žižkovský vysílač zaujímá plochu 50 m2.

Součástí vybavení interiéru jsou dřevěné podlahy, klimatizace ve všech místnostech, venkovní bezpečnostní žaluzie (do dvora), vestavný nábytek na míru, sanitární zařízení a obklady Villeroy & Boch, kuchyně s elektrickými servopohony a spotřebiči Siemens a Gaggenau včetně 2 lednic na víno, zabezpečovací systém, centrální vypínač. Na střešní terase stojí pergola s elektricky ovládanou střechou, živý plot automatickou závlahu. Vytápění zajišťují 2 plynové kotle. K bytu náleží 2 parkovací stání ve dvoře a dle domluvy 1 až 2 sklepy.

Vinohradská čtvrť s upravenými ulicemi a bohatou zelení vyniká množstvím služeb na vysoké úrovni a rychlou dostupností centra. V bezprostřední blízkosti domu funguje restaurace a kavárna, pošta, mateřské a základní školy včetně prestižní Lauderovy školy s gymnáziem, v blízkosti jsou potraviny a další obchody. Jednu zastávku tramvají nebo necelých 10 minut chůze je vzdálena stanice metra linky C I. P. Pavlova. Krátkou procházkou lze dojít do rozlehlého parku Grébovka, Folimanka, Kateřinské zahrady a dalších parků.

Interiér 181,16 m2, balkon 10 m2, terasa 50 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36437
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    181 m²
  • Terasa
    50 m²
  • Balkón
    10 m²
  • Celková plocha
    191 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.