Byt, 3+kk

Světlý klimatizovaný byt ve vysokém standardu provedení, se 2 garážovými stáními a terasou, ze které je nerušený výhled do mohutných korun stromů, leží v nejvyšším podlaží domu v uzavřeném rezidenčním projektu Kejřův Park 2. Areál dokončený v r. 2013 s recepcí, 24hodinovou bezpečnostní službou, podzemní garáží, privátním parkem a mnoha službami je skvělým místem pro pohodlné rodinné bydlení.

Dispozice jednotky v 5. podlaží nabízí obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a vstupem na terasu, 2 ložnice, koupelnu, samostatnou toaletu a vstupní halu.

Do standardu patří kvalitní dřevěné podlahy, dřevěná eurookna, bezpečnostní protipožární vstupní dveře (třídy 3) a centrální vytápění. Vybavení nad rámec standardu dále zahrnuje klimatizační jednotku nejvyšší řady značky Toshiba, pergolu italské výroby, zakázkový vestavěný nábytek, italskou koženou sedací soupravu a stůl z prodejny BoConcept, luxusní anglickou tapetu v ložnici, kuchyňskou linku s kvalitními bezpečnostními pojezdy Blumen a spotřebiči Liebherr, Siemens a Miele. Na terase je betonová dlažba, prosklené zábradlí poskytuje pocit dokonalého splynutí s okolní zelení. K jednotce přísluší 2 garážová stání a sklep.

V oploceném a střeženém areálu, který je přístupný pouze přes recepci, je k dispozici 3D kino, minigolf, park s rybníkem, písečnou pláží a molem, hřiště, pingpongové stoly, volejbalové kurty. Veškerá občanská vybavenost včetně mateřské a základní školy, lékařských služeb či obchodů je v pěším dosahu. Zastávka tramvaje se nachází kousek od domu, v docházkové vzdálenosti je také stanice metra. Okolo areálu vede vysočanská cyklostezka, po které lze pohodlně dojet mimo frekventované silnice podél říčky Rokytka a přes Libeňský ostrov až do centra. Na park u Kejřova mlýna navazuje rozlehlý přírodní park Smetanka.

Interiér 78,2 m2, terasa 16,4 m2, sklep 3,1 m2

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36529
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    81 m²
  • Terasa
    16 m²
  • Celková plocha
    98 m²
  • Parkování
    2 garážová stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.