Byt 4+kk, 4.NP, byt č. 35

plocha 148,9 m2, terasa 15 m2

Atraktivní byt se dvěma lodžiemi s výhledem do zeleně je součástí nově vznikajícího rezidenčního projektu Šárecký dvůr s 51 byty, který jedinečným způsobem kombinuje moderní architekturu s elegantním historickým stylem původních zachovaných staveb. Uzavřený komplex nabídne 24hodinovou recepci, bezpečnou podzemní garáž, kamerový systém a krásně upravený privátní park.

Dominantou bytu ve 3. nadzemním podlaží je velkorysý obývací pokoj s propojenou kuchyní, jídelnou a vstupem na východní lodžii. K master ložnici s en-suite koupelnou přiléhá západní lodžie. Dále je součástí dispozice druhá ložnice, prostorná vstupní hala, koupelna a šatna.

Standard vybavení zahrnuje dvouvrstvé dubové podlahy značky BARKOTEX, velkoformátové obklady a dlažbu, dřevěná okna s izolačním trojsklem stíněné venkovními hliníkovými žaluziemi, interiérové dýhované dveře nejvyšší kvality od firmy Hanák, koupelnovou sanitu a zařizovací předměty značek Hüppe, Laufen (série Kartell) a Hansgrohe, na lodžiích dřevoplastové rošty a skleněná zábradlí. Vytápění a ohřev vody centrálním plynovým kotlem.

Příjemná lokalita Prahy 6 nabízí veškerou občanskou vybavenost, množství zeleně a blízkost centra i letiště. Komplex se nachází kousek od vodní nádrže Džbán a přírodní rezervace Divoká Šárka: milovníci aktivního odpočinku tak mohou naplno využít prostředí vhodné pro cyklistické i pěší výlety, jogging nebo třeba i plavání či golf, v zimě bruslení. Vše důležité je na dosah ruky: obchody, školy, restaurace, lékařské ordinace. Stanice metra Nádraží Veleslavín s rychlým spojením do centra je vzdálena pár minut chůze a k letišti Václava Havla lze dojet přibližně za 10 min.

Podlahová plocha dle NOZ 136,6 m2, lodžie 7,7 + 7,7 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36611
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    149 m²
  • Terasa
    15 m²
  • Celková plocha
    164 m²
  • Parkování
    2 garážová parkovací stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.