Byt, 5+kk

Pětipokojový mezonet s velkorysými terasami a balkonem s pěknými výhledy do zeleně, umístěný v komorním rezidenčním projektu v blízkosti Horského parku, nabízí intimitu rodinného bydlení s kompletní občanskou vybaveností. Centrum na dosah a snadné napojení na klíčové dopravní tepny podtrhuje jeho strategické umístění. Byt byl zkolaudován a je připraven k okamžitému nastěhování.

Dispozici mezonetu v 1. patře tvoří obývací pokoj s kuchyní, jídelnou s balkonem o rozloze 16,11 m2 s výhledem na výškovou budovu televize a nedalekou Mlýnskou dolinu. Ze vstupní haly s prostornou chodbou vede vstup do 2 ložnic, do koupelny (s vanou, sprchovým koutem, 2 umyvadly, toaletou a bidetem), dále se zde nachází další samostatná toaleta s umyvadlem a technická místnost s pracovnou. Ve 2. patře je otevřený ateliér s terasou o rozloze 40,11 m2. Dále se zde nachází další ložnice s terasou o rozloze 27,60 m2, se šatnou, vlastní koupelnou (se sprchovým koutem, toaletou, bidetem a umyvadlem) a další menší samostatná koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Mezonet disponuje velkoformátovými okny se zvukotěsnými hliníkovými rámy s izolačním trojsklem a elektricky ovládanými exteriérovými žaluziemi. Součástí bytu je stropní chlazení, podlahové topení, tepelné čerpadlo se samostatnou vnitřní a vnější jednotkou, vzduchotechnický odvod od digestoře, akustické stěny oddělující společné prostory a schodiště, kamerové systémy či protipožární bezpečnostní vstupní dveře. Vybavení bytu dále zahrnuje keramickou dlažbu, dřevěné podlahy v ložnicích, krb, interiérové dveře z ořechového dřeva, obklady a sanitu.

Poloha rezidence zajišťuje rychlé spojení s blízkým centrem či klíčovými dopravními tepnami. Lokalita disponuje kompletní občanskou vybaveností. V blízkosti jsou také mateřské a základní školy. Zastávka MHD nedaleko. Příznivci aktívního trávení volného času ocení bezprostřední blízkost Horského parku.

K bytu náleží a je nutné si dokoupit 2 parkovací stání v podzemní garáži. Cena parkovacího stání je 25 000 eur s DPH.

Interiér 204,66 m2, terasy 83,75 m2 (16,11 m2 + 40,04 m2 + 27,60 m2), sklep 14,31 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36689
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    205 m²
  • Terasa
    84 m²
  • Celková plocha
    288 m²
  • Parkování
    2 garážová stání za příplatek
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    A
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.