Byt, 3+kk

Byt 3+kk se dvěma terasami a zahradou s výjimečnými výhledy, nacházející se v komorním rezidenčním projektu nedaleko Horského parku, nabízí komfort rodinného bydlení s kompletní občanskou vybaveností. Centrum na dosah a snadné napojení na hlavní dopravní tepny podtrhují jeho praktickou polohu. Byt byl zkolaudován a je připraven ihned k nastěhování.

Dispozici bytu tvoří obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a terasou s výhledem na bízkou Mlýnskou dolinu, dále ložnice se vstupem na druhou terasu a do zahrady. Ze vstupní haly s prostornou chodbou vede vstup do druhé ložnice a koupelny (s vanou, sprchovým koutem, umyvadlem), dále se zde nachází samostatná toaleta s umyvadlem a technická místnost s prádelnou. Součástí exteriéru je rozlehlá zahrada o velikosti 98 m2.

Byt disponuje velkometrážními okny se zvukotěsnými hliníkovými rámy, izolačními trojskly a elektricky ovládanými exteriérovými žaluziemi. Součástí vybavení je stropní chlazení, podlahové topení, tepelné čerpadlo se samostatnou vnitřní a venkovní jednotkou, vzduchotechnický odvod od digestoře, akustické stěny oddělující společné prostory a schodiště, kamerové systémy, protipožární bezpečnostní vstupní dveře, keramickou dlažbu, dřevěné podlahy v ložnicích, interiérové ​​dveře z ořechu, obklady a sanitu.

Poloha rezidence zajišťuje rychlé spojení s blízkým centrem či klíčovými dopravními tepnami. Lokalita disponuje kompletní občanskou vybaveností. V blízkosti jsou také mateřské a základní školy, nedaleko je zastávka MHD. Příznivci aktivního trávení volného času ocení bezprostřední blízkost Horského parku.

K bytu náleží a je nutné si dokoupit 1 parkovací stání v podzemní garáži. Cena parkovacího stání je 25 000 eur s DPH.

Interiér 119,86 m2, terasy 49,62 m2 (22,08 m2 + 27,54 m2), zahrada 98,02 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36692
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    120 m²
  • Terasa
    50 m²
  • Celková plocha
    170 m²
  • Zahrada
    98 m²
  • Parkování
    Parkovací stání za příplatek
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    A
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.