Byt, 2+kk

Komfortní bydlení na skvělé adrese. Na Vinohradech, v bezprostřední blízkosti Riegrových sadů ve 2. patře klidného udržovaného šestipodlažního domu s výtahem a krásnou zahradou ve vnitrobloku. Prostorný citlivě zrekonstruovaný a udržovaný byt se skvělou dostupností do centra a dochozí vzdálenosti od metra Jiřího z Poděbrad. Budoucí majitel ocení, že v horkých letních měsících se v bytě udrží příjemná nižší teplota.

Do dvou světlých pokojů se vstupuje z předsíně, kde se vchází také do koupelny (sprchový kout, umyvadlo, připojení pračky) a samostatné toalety. Místnost vpravo s plně vybavenou kuchyní (plynová varná deska, komínová digestoř, vestavěná lednice, klasická i mikrovlnná trouba) má dostatek prostoru pro umístění posezení i jídelního stolu. Velká ložnice vlevo disponuje vestavěnou skříní se zrcadlem a nabízí prostor pro vybudování dalších úložných prostor, pracovny či knihovny.

Vybavení zahrnuje původní interiérové dveře a laminátovou podlahu v dřevěném designu v pokojích. Ve zbytku bytu je keramická dlažba. V předsíni je vestavěný botník a skříň na kotel, takže technologie nenarušuje vzhled interiéru. K bytu je k dispozici také balkon, který je sdílen s vedlejším bytem a samostatná dřevěná sklepní kóje. Byt je vytápěn plynovým kotlem Junkers. V domě jsou nebytové prostory, které SVJ pronajímá, což zajišťuje dostatečný příjem do fondu oprav.

Velkou výhodou je strategické umístění bytu nedaleko centra města, blízko Václavského náměstí a Hlavního nádraží, se skvělou dostupností na náměstí Jiřího z Poděbrad. Veškerá občanská vybavenost, obchody, služby, zastávky MHD jsou na dosah. Sousedící Riegrovy sady lze využít pro relaxaci v zeleni či sportovní aktivity. Odpočinek nabízí i zahrada ve vnitrobloku.

Interiér 54,52 m2, sklep 7,65 m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36746
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    1 798 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    55 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.