Byt, 3+1

Prémiový prostorný třípokojový byt s designovými prvky situovaný ve 32. patře Panorama Towers ve Starém Městě nabízí panoramatické výhledy na Bratislavský hrad, řeku Dunaj i široké okolí Bratislavy.

Původně čtyřpokojový byt, který byl předělán na vzdušnější třípokojový byt, má převážně jižní orientaci. Dispozičně se dělí na obývací pokoj se vstupem na lodžii, kompletně vybavenou kuchyň se spotřebiči německé značky Gaggenau a kuchyňskou pracovní deskou z mramoru, hlavní ložnici s vestavěným šatníkem a en-suite koupelnou s walk-in sprchovým koutem značky Hansgrohe, která je designově propojená s ložnicí prosklenou příčkou. Druhá ložnice, která vznikla spojením dvou menších pokojů, rovněž disponuje vestavěnou skříní a koupelnou s vanou a toaletou. Na chodbě se nachází architektem šikovně skrytá prádelna / technická místnost. Byt se prodává kompletně zařízený kvalitním designovým francouzským a italským nábytkem značek Roche Babois a Natuzzi Italia. K bytu přísluší sklep a 3 parkovací stání v garáži domu. V obytném domě jsou zajištěny služby recepce 24/7, nachází se zde i společenská místnost.

Standard bytu zahrnuje kvalitní velkoformátové dlažby v denní části, dřevěné parkety v ložnicích, podlahové topení, samostatné klimatizační jednotky Daikin v každé místnosti, vestavěné skříně na chodbě a High-End ozvučení značky Quadral.

Příjemná lokalita s veškerou občanskou vybaveností v bezprostředním okolí, v těsné blízkosti nákupního centra Eurovea na nábřeží Dunaje, jen pár minut cesty do centra města. V okolí najdete Slovenské národní divadlo, potraviny Yeme, drogerii, kosmetický salón, pekárnu a další oblíbené služby jako fitness, kino, dětský koutek, banky, kavárny či restaurace.

Interiér 147 m2, lodžie 13 m2, sklep 4 m2.

Cena bytu 990 000 eur, 3x parkovací stání v garáži domu 30 000 eur/ks.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36765
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    151 m²
  • Lodžie
    13 m²
  • Celková plocha
    164 m²
  • Parkování
    3 garážová stání za příplatek
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.