Byt, 3+1

Byt ve 2. patře obytného domu vystavěného počátkem dvacátých let 20. století ve stylu geometrické secese ve svažitém terénu ulice Na Václavce v blízkosti stanice metra Anděl nebo romantických parků Santoška a Na Skalce. Oblíbená a snadno dostupná lokalita.

Současná dispozice je nyní upravená pro krátkodobé pronájmy a nabízí 5 malých ložnic, dvě koupelny (obě se sprchovým koutem), samostatnou toaletu, kuchyni a předsíň. Nevelkou stavební úpravou lze bytu vrátit původní dispozici 3+1, viz plánek. Dva balkony zobrazené na přiloženém plánu (pod označením X-2-8 a X-2-9) prozatím nebyly realizovány; platné stavební povolení na jejich výstavbu je součástí prodeje.

V bytě jsou dřevěná špaletová okna s výhledy do zeleně, dřevěné kazetové dveře s obložkami (kromě dveří v nových dělicích příčkách) a parkety, topení a ohřev vody vlastním plynovým kotlem. K bytu náleží sklep. Dům s výraznými hrázděnými arkýři je udržovaný, v letošním roce dojde k výstavbě výtahu a úpravě společných prostor. Parkování je možné před domem v zóně pro rezidenty.

Oblíbená smíchovská lokalita kombinuje noblesu a klid vilové čtvrti Malvazinky a rušný městský život s pestrou nabídkou gastronomie, zábavy, kultury i sportu v okolí nedaleké pěší zóny Anděl. V těsné blízkosti je veškerá občanská vybavenost: pošta, lékárna, potraviny, restaurace, supermarket, mateřská a základní škola, gymnázium i francouzské lyceum. Dům je za rohem od zahrady Santoška pod zalesněným Pávím vrchem, sadů Na Skalce či parku Mrázovka. Zastávky tramvají a stanice metra Anděl jsou vzdáleny 12 minut chůze nebo 2 minuty autobusem, který staví 200 m od domu. V pěší dostupnosti 10 minut chůze je také dopravní uzel Na Knížecí.

Podlahová plocha 81,8 m, sklep 2,5 m2

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37094
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    2 776 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    82 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.