Byt, 2+kk

Útulný zahradní byt umístěný v 1. nadzemním podlaží oceňovaného bytového domu od DAM architekti o pouhých 11 bytech je situován v málo frekventované slepé ulici. Příjemná lokalita s významnými vilami, nedaleko smíchovské pěší zóny a přestupního uzlu MHD Anděl.

Účelnou dispozici tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu, ložnice (také se vstupem na zahradu), šatna, zádveří a koupelna (se sprchovým koutem, WC, umyvadlem, otopným žebříkem a přípojkou na pračku).

K vysokému standardu vybavení patří dřevěné masivní podlahy a dřevěná francouzská okna s přípravou pro bezpečnostní hliníkové rolety, kuchyňská linka je vybavena vestavnými spotřebiči Electrolux (sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou, mikrovlnnou troubou a chladničkou). Kupní cena zahrnuje sklep. Fasádu domu zdobí přírodní kámen havlovický pískovec.

Komorní bytový dům Vila Mrázovka dokončený v r. 2004 je zasazen do tradiční vilové zástavby Malvazinky v klidné a zelené části Smíchova. V blízkosti funguje prodejna potravin, několik restaurací nebo zimní stadion s nabídkou veřejného bruslení. Živé smíchovské centrum Anděl je vzdáleno 15 minut chůze. Lokalitu zpříjemňuje množství zelených ploch, například zahrada Santoška, park Mrázovka, sady Na Skalce nebo Paví vrch.

Kupní cena obsahuje také kompletní zařízení.

Interiér 62,5 m2, terasa 30 m2, sklep 3,4 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37130
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    63 m²
  • Zahrada
    30 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.