Byt, 3+kk

Klasický vinohradský byt s vysokými stropy a velkými pokoji se nachází ve 3. podlaží secesního bytového domu v klidné upravené ulici lemované stromy v této noblesní části Prahy 2, v pěším dosahu stanice metra na náměstí Míru a romantického parku Grébovka.

Dispoziční řešení nabízí jihovýchodně orientovaný obývací pokoj s kuchyní, větší ložnici se šatnou a menší ložnici s oknem do vnitrobloku se vzrostlými stromy. Dále je zde koupelna, samostatná toaleta a velká vstupní hala.

Interiér je vhodný k rekonstrukci a zahrnuje množství původních architektonických prvků jako jsou špaletová okna, dřevěné parkety, nebo obložkové kazetové dveře s mosaznými klikami. Vytápění plynovým kotlem. Součástí kupní ceny je sklep. Dům je ve velmi dobrém stavu a má moderní výtah. Na patře jsou pouze dvě jednotky, celkový počet v domě činí 14.

Příjemná lokalita s upravenými ulicemi, architektonicky zajímavými bytovými domy a stromořadími, v blízkosti parků, služeb i MHD. Přímo v ulici funguje několik kaváren, soukromé mateřské a základní školy i státní ZŠ, v pěším dosahu je také Lauderova MŠ, ZŠ a gymnázium. Centrum je vzdáleno do 5 minut jízdy metrem či tramvají, pro cesty autem je výhodou rychlé napojení na magistrálu. Kousek od domu se nachází vstup do parku Grébovka s vodopádem, umělou jeskyní, dětským hřištěm nebo viničním altánem.

Interiér 78 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37321
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    78 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.