Byt, 4+1

Klasický městský rodinný byt 4+1 s vysokými stropy, velkými pokoji, parketami, dvoukřídlými dveřmi a balkonem je umístěn ve 3. podlaží výrazně zdobeného nárožního cihlového domu s výtahem. Plně vybavená lokalita v širším centru přímo u upraveného Strossmayerova náměstí se stromořadím a holešovickou dominantou, novogotickým kostelem sv. Antonína Paduánského.

Plocha bytu je rozdělena na 1 pokoj a kuchyni se spíží do vnitrobloku a 3 pokoje orientované na východ do ulice, velkou vstupní halu, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu. Malý balkon zdobený sloupy směřuje do ulice.

Interiér je určen k rekonstrukci. Vytápění zajišťuje plynový kotel. K jednotce přísluší sklep. Dům je upravený, má nový prostorný výtah (z roku 2015) do pater, společné prostory jsou nedávno upravené. Vstup do domu je na čip.

V bezprostředním okolí fungují veškeré služby ke každodennímu životu: obchody (potraviny včetně bio a lokálních, drogerie, řeznictví, pekárny,…), kavárny, restaurace, lékárny, mateřská i základní škola, blízko je do Národní galerie, artového kina Bio Oko, na Letnou i do Stromovky. Na nedalekém Řezáčově náměstí se konají farmářské trhy. Přímo u domu staví několik tramvajových linek, stanice metra Vltavská se nachází ve vzdálenosti necelých 400 metrů. Centrum je vzdáleno do pěti minut MHD nebo i na kole.

Interiér 149 m2 + balkonek, sklep 11,3 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37436
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    6 251 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    149 m²
  • Balkón
    2 m²
  • Celková plocha
    151 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.