Byt 2 + kk, 3.NP, č.34

Vznešené bydlení v nadstandardně pojatém developerském projektu přímo u náměstí Míru a v pěším dosahu Riegrových sadů, to nabízí byt s lodžií do zeleného vnitrobloku. Činžovní dům vystavěl na počátku 20. století vršovický stavitel Antonína Holeček, autor mnoha významných staveb. Nyní budova prochází kompletní rekonstrukcí. Plánovaný termín kolaudace prosinec 2020.

Jihovýchodně orientovanou plochu ve 3. podlaží tvoří obývací pokoj s lodžií a přípravou na kuchyni, ložnice, koupelna a předsíň. Oba pokoje směřují do zeleně klidného vnitrobloku.

Projekt spočívá v důkladné kompletní rekonstrukci respektující původní architektův záměr, který je však zároveň citlivě doplňován moderními prvky. Použity jsou prvotřídní materiály od předních světových výrobců. Interiér bude dokončen v jednom ze standardů dle výběru klienta. Všechny standardy zahrnují dřevěná špaletová okna, dubové parkety, dlažby a obklady Graniti Fiandre, koupelnové vybavení Grohe a Laufen a lakované interiérové dveře. Vytápění elektrokotlem. K jednotce přísluší sklepní kóje.

Dům se nachází v noblesní čtvrti Vinohrady nedaleko Divadla Na Vinohradech. Okolí je plné kaváren, bister a restaurací, obchodů a provozoven. Dobře přístupné místo, blízko jsou stanice metra linky A (Náměstí Míru a Muzeum) i linky C (I. P. Pavlova). Vinohrady obklopuje několik pečlivě udržovaných parků. Riegrovy sady jsou téměř u domu, procházkou lze dojít i do Grébovky. Pěší cesta do centra zabere pouhých pár minut.

Podlahová plocha 51,9 m2, lodžie 2,6 m2, sklep 2,1 m2. Fotografie pochází ze vzorového bytu, vizualizace jsou ilustrativní.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37626
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    52 m²
  • Lodžie
    3 m²
  • Celková plocha
    55 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    E
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.