Byt 2 + kk, 2. NP, A 22

Novostavba bytu ve vyšším standardu, s balkonem a možností přikoupení parkovacího stání právě vzniká v prémiovém projektu BERLITA na klidném místě v centru města Beroun nedaleko hlavního náměstí i parků, jen pár minut jízdy autem či hromadnou dopravou od Prahy. K nastěhování v polovině r. 2022.

Promyšlenou dispozici jednotky ve 2. podlaží tvoří obývací pokoj s přípravou na kuchyňskou linku a s prosklenou stěnou na jihovýchodní balkon s výhledem do parčíku, dále ložnice, koupelna, velká vstupní chodba a komora.

Ke standardu vybavení bude patřit plovoucí laminátová podlaha, velkoformátová plastová šestikomorová okna s izolačním trojsklem, zvýšenou protihlukovou izolací a přípravou na předokenní žaluzie, rekuperační jednotka pro zajištění čistého vzduchu, protipožární bezpečnostní vstupní dveře (tř. 4), domovní videotelefon. Rozvod tepla bude centrální. Podmínkou prodeje bytu je koupě parkovacího stání (za příplatek).

Projekt vhodný pro rodiny s dětmi nabízí bydlení v příjemně poklidné lokalitě. V bezprostředním okolí je zimní stadion, aquapark, krytý bazén, posilovna, fotbalové hřiště, tenisová hala, squash, bowling, cyklostezky a další aktivity, v pohodlném dosahu jsou školy od mateřských po střední, obchody včetně supermarketu, Husovo náměstí s tradičními trhy, lékárna a další služby. Autobusová zastávka i vlakové nádraží, kde staví spoje do Prahy, jsou 9 minut chůze od domu. Město je ze všech stran obklopeno kopci a lesy, mezi oblíbené výletní cíle patří hrad Karlštejn, Koněpruské jeskyně nebo okolí zatopeného lomu Amerika. Díky strategickému umístění na dálnici D5 trvá cesta autem do metropole pouhých pár minut, do Plzně cca 45 minut a na hranici s Německem necelou hodinu a půl.

Podlahová plocha dle OZ 61,6 m2, interiér 57,24 m2, balkon 6,20 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37703
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    62 m²
  • Balkón
    6 m²
  • Celková plocha
    68 m²
  • Parkování
    Parkovací stání za příplatek
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.