Byt, 5+kk

Jedinečný pětipokojový penthouse se systémem inteligentní domácnosti je se svými prostornými terasami, saunou, jacuzzi a neopakovatelným výhledem na Dunaj absolutně výjimečnou nemovitostí v Bratislave.

Dispozici bytu rozkládajícího se v šestém a sedmém podlaží domu tvoří ve vstupní úrovni prostorná předsíň, hostinská ložnice s en-suite koupelnou (s walk-in sprchovým koutem a WC), další 2 ložnice a koupelna (s vanou a toaletou). Na západně orientovanou terasu je možný vstup z předsíně i pokoje pro hosty. V patře je velkoryse pojatý obývací pokoj s kuchyní o rozloze 133 m2. Prostoru dominuje krb a sedací souprava italské značky Minotti. Dále se zde nachází samostatná jídelna, hlavní ložnice s en-suite koupelnou, walk-in šatna o velikosti 33 m2, samostatná toaleta pro hosty a prádelna. Jižně orientovaná terasa s výhledem na Dunaj je vybavena kvalitním venkovním nábytkem, saunou a vířivkou.

Standard bytu zahrnuje velkoformátová hliníková okna s vnějšími elektrickými hliníkovými žaluziemi, slinutou dlažbu v kuchyni a v koupelnách, vysoce kvalitní materiály, nábytek na míru, kamerový bezpečnostní systém, SmartHome systém (inteligentní domácnost ovladatelná dálkově přes mobilní aplikaci včetně závěsů a vstupních dveří), spotřebiče Siemens nebo teakové podlahy na terase. Byt se nabízí zařízený, celý interiér byl navržen renomovaným architektonickým ateliérem. Atmosféru bytu doplňuje množství vestavěných uměleckých děl. K bytu náleží prostorný sklep a možnost přikoupit parkovací místa v suterénu domu.

Vyhledávaná rezidenční lokalita v blízkosti centra města poskytuje veškerou občanskou vybavenost včetně vzdělávacích a zdravotnických zařízení, obchodů a supermarketů a bohatých možností sportovního vyžití. Rychlá dostupnost autem i MHD. Příjemná lokalita s nákupním centrem Eurovea a s možnostmi večerních procházek na oblíbené Dunajské promenádě.

Interiér 346 m2, terasy 160 m2, sklep 14 m2, celkem 520 m2.


Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37942
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha *
    346 m²
  • Terasa
    160 m²
  • Celková plocha
    520 m²
  • Parkování
    2 garážová stání (2x 35 000 eur)
  • Sklep
    14 m²
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.