Byt, 3+kk

Zcela nový světlý klimatizovaný byt ve vysokém standardu, s jihozápadně orientovanou lodžií a 2 garážovými místy se nachází v nedávno dokončené PRAGA Rezidence zasazené do trendy čtvrti Karlín, na úpatí zalesněného vrchu Vítkov. Jen pár minut metrem, tramvají či na kole od centra metropole.

Dispoziční řešení jednotky v 5. podlaží nabízí obývací pokoj propojený s kuchyní, jídelnou a krytou lodžií, 2 západně orientované ložnice (15 m2 a 16 m2), koupelnu s vanou a walk-in sprchovým koutem, samostatnou toaletu a předsíň.

K vysokému standardu vybavení patří okna s hliníkovými rámy a tepelně izolačními skly, bezpečnostní vstupní dveře, dřevěné vytápěné podlahy, zabudované chlazení, sanitární zařízení značek Laufen, Riho a Kaldewei, skleněné zábradlí lodžie, smart home system a centrální vytápění. V kupní ceně je zahrnuta kuchyňská linka značky Scavolini s vestavnými spotřebiči Siemens (elektrická a mikrovlnná trouba, indukční varná deska, myčka nádobí, chladnička s mrazničkou), zabudovanou digestoří Faber a stylovým dřezem Blanco. Součástí kupní ceny je 1 garážová stání (s přípravou na dobíjení elektromobilu) a sklep. Další garážové stání je k dokoupení za 550.000Kč.

Pět minut chůze je vzdálena stanice metra a zastávka tramvají Křižíkova, stejně blízko je na Karlínské náměstí s parkovou úpravou. V okolí funguje množství bister, kaváren a restaurací, obchody, lékárny i bankomaty, jsou zde školy všech stupňů i Dům dětí a mládeže, širokou paletu akcí pořádá blízký multikulturní prostor Forum Karlín. Přímo okolo rezidence vede cyklostezka, na kole se dá pohodlně dostat i do centra. Lokalitu zpříjemňuje rozlehlý upravený park na Vítkově.

Podlahová plocha 96,7 m2, lodžie 6,7 m2, sklep 4,21 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38122
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    7 514 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    97 m²
  • Lodžie
    7 m²
  • Celková plocha
    103 m²
  • Parkování
    2 garážová stání (1 v ceně, 1 k dokoupení)
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.