Byt, 5+1

Nadčasové bydlení zasazené do bratislavské čtvrti v Záhorské Bystřici nabízí nově vznikající rezidenční projekt Hillside s výhledem na Malé Karpaty, který spojuje výhody novostavby v moderním designu s progresivní filigránskou technologií výstavby. Klidná a tichá lokalita bez městského ruchu, nedaleko lesů a zároveň na okraji Bratislavy i na dosah kompletní občanské vybavenosti. Předpokládaný termín kolaudace 09/2021.

Interiér pětipokojového bytu bude tvořit obývací pokoj s jídelní částí, kuchyně, 2 ložnice se vstupem na hlavní terasu, další 2 pokoje s přístupem na menší terasu, koupelna s vanou a toaletou, druhá koupelna s walk-in sprchovým koutem a toaletou, hostinská toaleta s umyvadlem a vstupní chodba s místem na vestavnou šatnu. Na hlavní terasu lze vstoupit i z obývacího pokoje.

Vybavení holobytu bude zahrnovat francouzská hliníková okna s izolačními trojskly, podlahové vytápění a fancoil stropní chlazení v celém bytě. Při zakoupení holobytu je možné vybrat ze dvou druhů standardů. Ke koupi bytu se vztahuje povinnost zakoupení sklepní kóje a minimálně 1 parkovacího místa v garáži.

Standard bude obsahovat přípravu na elektricky ovládané exteriérové žaluzie, laminátové podlahy, interiérové dveře, koupelnové obklady a sanitu, baterie značky KLUDI, sprchový kout se zabudovaným podlahovým žlabem/vanu, toaletu. Nadstandardní vybavení bude zahrnovat vyšší kvalitu materiálů, dřevěné podlahy, bezfalcové interiérové dveře, v koupelně větší formát dlaždic, baterie Hansgrohe.

Rezidenční komplex Hillside vzniká na kraji Záhorské Bystřice. Výhodou této lokality je klidné bydlení na okraji Bratislavy s vynikající dopravní dostupností a rychlým dosahem přírody. Čtvrť poskytuje tiché prostředí a zároveň kompletní občanskou vybavenost. V bezprostřední blízkosti se nacházejí Malé Karpaty se širokými možnostmi sportovního vyžití. Do centra města se lze rychle dopravit autem či autobusem. Zastávka hromadné dopravy se nachází 150 m od domu stejně jako dětské hřiště, supermarket je vzdálen 500 metrů.

Interiér 132 m2, terasy 120 m2.

Cena nemovitosti v prevedení „white walls“ 409 900 eur (s DPH).
Cena nemovitosti ve standardu 425 769 eur (s DPH).
Cena sklepu je 1 200 eur/m2, výměry jsou k dispozici od 2 do 24 m2.
Ceny parkovacího stání jsou od 8 990 eur/ks.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38255
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    133 m²
  • Terasa
    120 m²
  • Celková plocha
    247 m²
  • Parkování
    Garážové stání od 8 990 eur
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    A
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.