Byt, 5+kk

„Vila vsazená do Rezidence XY“ – tak lze nazvat vzdušný a světlý mezonetový byt se dvěma terasami ve dvou úrovních, nacházející se v prestižním rezidenčním komplexu se spa a fitness zónou i nonstop recepcí. Jeden z největších bytů v projektu, s bezbariérovým přístupem přímo od garážového stání, slunnou jihovýchodní zahradou a stinnou severozápadní terasou i důmyslnými úložnými prostorami. Klidná lokalita na rozhraní Prahy 5 a 6 Na Hřebenkách, nedaleko parku Ladronka.

Vstupní úroveň tvoří prostorný obývací pokoj propojený se zahradní terasou, kuchyní a jídelnou, chodba s přímým vstupem z garáže, zádveří za vstupem od schodišťové a výtahové chodby domu, technická místnost (serverovna), toaleta, vybavená šatna a komora. V patře se nachází hlavní ložnice s en-suite koupelnou, prosvětlená skleněnou stěnou do zahrady a působivým průhledem na protější světovou stranu. Půdorys doplňují další 3 ložnice,1 orientovaná stejně jako hlavní ložnice do zahrady a 2 se vstupem na druhou, severozápadní terasu. Je zde také centrální koupelna (s vanou, toaletou a bidetem), hala a komora.

Vysoce kvalitní vybavení
zahrnuje velkoplošné prosklené stěny s posuvnými dveřmi na terasy, masivní dubové podlahy, prvky z přírodního kamene žuly a mramoru, bezfalcové dveře, kuchyni se spotřebiči Miele, vestavěné skříně, stmívatelné osvětlení. K bytu náleží 2 garážová stání s přímým vstupem do bytu. Rezidenti mohou využívat privátní bazén, saunu, posilovnu nebo squashový kurt, vše přístupné pohodlně "suchou nohou".

Rezidence XY od renomovaného architekta Radana Hubičky je obklopena upravenou zelení. Blízko je na Ladronku, do zahrady Klamovka i Petřínských sadů. V bezprostřední blízkosti fungují mateřské školy, základní škola a několik sportovišť (fotbal, ragby, beach volejbal, bazén), daleko není do Francouzského lycea. Dopravní spojení zajišťují autobusy, které jezdí ke stanici metra linky B Anděl, pro cesty autem je výhodou snadné napojení na tunelový komplex.

Podlahová plocha 260,73 m2, terasy 15,36 m2 a 34,48 m2, zahrada 109 m2, sklep 5,09 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38364
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    24 646 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    266 m²
  • Terasa
    50 m²
  • Celková plocha
    316 m²
  • Zahrada
    109 m²
  • Parkování
    2 garážová stání s přímým vstupem do bytu
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.