Byt, 4+kk

Prémiový světlý střešní byt s terasou tvořící ochoz téměř kolem celé obytné plochy právě vzniká v komorním projektu Riviéra Rokytka, zasazeného do srdce tichého parku se vzrostlými stromy a přírodní studánkou. Nízkoenergetická budova s pouhými deseti byty a podzemním parkováním nabízí bydlení na vysoké úrovni v příjemném prostředí vilové čtvrti v části Prahy 9 – Kyje. Předpokládaný termín dokončení 2. čtvrtletí 2023.

Funkční dispozici bytu rozkládajícím se po celém nejvyšším, 4. podlaží domu tvoří obývací pokoj s přípravou na kuchyni, hlavní ložnice s en-suite koupelnou (sprchový kout, WC, umyvadlo), další 2 ložnice, centrální koupelna (s vanou, sprchovým koutem, umyvadlem, WC a bidetem), samostatná toaleta, komora, chodba a předsíň s přímým vstupem do výtahu. Byt má okna do všech světových stran, z každého pokoje je možné vstoupit na velkou terasu.

Jednotka je nabízena ve standardu Premium, zahrnujícím třívrstvé dřevěné podlahy Steier Parkett, velkoformátovou dlažbu a obklady Refin Prestigio (výběr z více variant), sprchový kout Hüppe, baterie Hansgrohe, umyvadla a toalety Villeroy & Boch, bezpečnostní vstupní dveře, lakované interiérové dveře Dextüra, plastová okna s izolačními dvojskly, domovní videotelefon. Topení bude ústřední s centrálním plynovým kotlem. Dům bude střežit kamerový systém, vstup do budovy bude na čip. K jednotce je nutné dokoupit 2 garážová stání a sklep.

Přímo před domem se rozkládá privátní park, jen pár kroků vede do rozlehlého přírodního parku Smetanka, kterým protéká říčka Rokytka a prochází cyklostezka, po níž lze dojet až do centra metropole. Asi 10 minut chůze je vzdálena železniční zastávka, odkud jezdí rychlé a časté spoje na Masarykovo nádraží. Dopravní spojení zajišťují také autobusy z blízké zastávky. V sousedství domu je soukromá mateřská škola, základní škola je vzdálena 5 minut jízdy autem. Nedaleko je také poliklinika, velké obchodně-zábavní centrum Černý Most, plavecký bazén a další sportoviště. Při cestách autem se lze rychle napojit na Jižní spojku.

Podlahová plocha 116,8 m2, terasa 56,8 m2.

Vizualizace jsou pouze ilustrativní.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38388
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    117 m²
  • Terasa
    57 m²
  • Celková plocha
    174 m²
  • Parkování
    2 garážová stání za příplatek
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.