Byt, 4+1

Nadstandardní střešní čtyřpokojový mezonet se dvěma saunami, vířivkou, 4 parkovacími stáními a prostornými terasami je umístěn v 6. patře obytného domu v městské části Bratislava Rača.

Přízemí bytu tvoří obývací pokoj s krbem, kuchyň s jídelnou a úložným prostorem, vstupem na prostornou rohovou terasu se 180stupňovým výhledem na město a profesionálním grilem, dále samostatná toaleta, úložný prostor, vstupní chodba a nasvícené schodiště vedoucí do horního podlaží. Zde se nachází hlavní ložnice s terasou, druhá menší ložnice, walk-in šatna, velkoryse pojatá chodba s úložným prostorem, velká koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Prostor pokračuje do otevřené společenské místnosti se vstupem na terasu s vířivkou a spa se 2 saunami, oddychovou částí a bazénkem.

Standard zahrnuje plastová okna s vnějšími elektrickými roletami, dřevěné podlahy, klimatizaci, bezpečnostní vstupní dveře, alarm, designové tapety, kompletní kuchyňskou linku s kvalitními vestavěnými spotřebiči značky Miele, vinotéku, TV a projektor, vířivku, parní saunu, infra saunu. Součástí kupní ceny je kompletní interiérové zařízení zhotovené na míru. K bytu přísluší sklepní kóje a 4 parkovací stání (3x garážové stání, 1x venkovní parkovací stání).

Bydlení v klidné a vyhledávané části Bratislavy s množstvím zeleně, kompletní občanskou vybaveností a dobrou dostupností centra (cca 15 minut). Přímo v objektu se nachází příjemná kavárna a kadeřnictví. V okolí funguje několik mateřských a základních škol. V blízkosti jsou možnosti výběru z různých sportovních a volnočasových zařízení.

Interiér 207 m2, terasy a balkon dohromady 60 m2, sklep 4 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38557
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    450 EUR měsíčně
  • Podlahová plocha *
    211 m²
  • Terasa
    51 m²
  • Balkón
    9 m²
  • Celková plocha
    220 m²
  • Parkování
    3 garážová stání + 1 venkovní stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    A
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.