Byt, 4+1

Prostorný rodinný byt se zahradou a velkou slunnou terasou s krásným panoramatickým výhledem na metropoli je součástí terasovitého domu s garážemi zasazeného do jižní stráně vilové čtvrti na Hřebenkách na pomezí Prahy 5 a 6 mezi rozlehlými parky Ladronka a Petřínské sady.

Praktické dispoziční řešení rozděluje byt na společenskou a privátní zónu. Velkoryse pojatý obývací pokoj je propojen s 90metrovou jižní terasou a s kuchyní. Do východní části bytu jsou umístěny 3 ložnice. K provoznímu a technickému zázemí patří koupelna, předsíň, prostorná hala, menší hala, samostatná toaleta, technická místnost (s přípojkou na pračku a sušičku a sprchou např. na mytí pejska) a sklad s východem do jižně orientované zahrady. Byt leží ve 4. podlaží, díky umístění ve svahu je vstup možný i z ulice nad domem.

Podlahy jsou parketové bukové, dřevo je použito i na stropní obložení. Obývací pokoj zútulňuje krb. Dům byl kolaudován v r. 1990, výtah zde není. V r. 2006 byla vyměněna okna za plastová. Vstupní dveře jsou bezpečnostní. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel Vaillant. Kupní cena zahrnuje garáž.

Okolí nabízí široké možnosti aktivního odpočinku, ať už na sportovištích stadionu Strahov a v jeho okolí (fotbal, atletika, beach volejbal, plavání aj.), nebo v blízkých parcích. Procházkou lze dojít i na Hradčany nebo k letohrádku Hvězda. Školy a další služby jsou v rychlé dojezdové vzdálenosti autem či autobusem MHD, jehož zastávka je přímo u domu (staví zde i přímý noční spoj na letiště). Během necelých 15 minut se lze dostat autobusem ke stanici metra Dejvická, Anděl nebo Karlovo náměstí. Z lokality je také snadný výjezd směrem na letiště Václava Havla, Plzeň nebo Karlovy Vary.

Interiér 153,42 m2, terasa 90 m2, zahrada 47 m2, garáž 16,25 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38675
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    153 m²
  • Terasa
    90 m²
  • Celková plocha
    243 m²
  • Zahrada
    47 m²
  • Parkování
    1 garážové stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.