Byt, 2+kk

Byt s terasou, předzahrádkou a výhledem na přírodní park Prokopské a Dalejské údolí je součástí moderního uzavřeného rezidenčního komplexu s výtahem a parkováním. Rezidence navazuje na tradiční vilovou čtvrť Hlubočepy a nachází se v pohodlné vzdálenosti od tramvajové i autobusové zastávky.

Plocha bytu umístěného v 1. PP (v úrovni zahrady) je rozdělena na obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu (s vanou), samostatnou toaletu a předsíň. Ložnice je propojena s východně orientovanou slunnou terasou a předzahrádkou.

Nízkoenergetická budova byla zkolaudována v r. 2018. K vybavení patří velkoplošná hliníková okna s trojskly a předokenními žaluziemi, masivní dubová podlaha Kährs s podlahovými konvektory, vyhřívaná velkoformátová dlažba Porcelanosa v koupelně, inteligentní systém domácnosti (ovládající stínění, osvětlení, alarm, vytápění) včetně integrovaného bezpečnostního systému Jablotron (automatické spínání/vypínání světel a topení při příchodu/odchodu, automatické odstínění v přednastavený čas, automatické uzavření ventilů při úniku vody, aj.), bezfalcové interiérové dveře a bezpečnostní vstupní dveře Next (s 18 zamykacími body). Kuchyňská linka na míru je vybavena spotřebiči Siemens nejvyšší řady (vč. indukční varné desky). Vytápění z centrální kotelny v domě. K jednotce přísluší sklep a garážové stání, oboje v úrovni bytu.

Rezidence je zasazena do místa s kompletní občanskou vybaveností a skvělou dostupností městskou hromadnou dopravou i autem, a to díky napojení na vnitřní i vnější městský okruh. Z blízké tramvajové zastávky trvá cesta ke stanici metra linky B Smíchovské nádraží 8 minut, až do centra 15 minut. V okolí jsou mateřské a základní školy, supermarkety, pošta, poliklinika, lékárna i aquapark. Během chvíle je možné dojít do přírodní rezervace Prokopské údolí s turistickými i cyklistickými trasami, dětskými hřišti nebo koupacím jezírkem.

Byt je aktuálně určen k investici s nájemným 20.000 Kč + poplatky. K nastěhování bude v září 2022.

Podlahová plocha 53,27 m2 (dle prohlášení vlastníka 54,20 m2), terasa 12,80 m2, zahrada 24,5 m2, sklep 6,10 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38807
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    4 152 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    53 m²
  • Terasa
    13 m²
  • Celková plocha
    66 m²
  • Zahrada
    25 m²
  • Parkování
    Garážové stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.