Byt, 2+kk

Nový, kompletně vybavený byt s lodžií a garážovým stáním, celý orientovaný do zeleného vnitrobloku, je součástí bytového projektu Vivus Argentinská. Místo v oblíbené čtvrti Holešovice v širším centru metropole je perfektně dostupné, v okolí fungují veškeré služby.

Jednoduché dispoziční řešení jednotky v 5. podlaží nabízí obývací pokoj, ložnici, předsíň a koupelnu. Z obou pokojů je možné vstoupit na prostornou lodžii.

Standard vybavení tvoří třívrstvá dřevěná plovoucí podlaha Parador, velkoplošné obklady a dlažba Marrazi Essay, plastová okna s dvojskly, protipožární vstupní dveře bezpečnostní třídy 3. Kuchyňská linka je značky Ikea, kupní cena zahrnuje veškeré vybavení. Vytápění z centrální kotelny v domě. K jednotce přísluší garážové stání a sklepní kóje, obyvatelům je k dispozici společná zahrada.

Bytový projekt se rozkládá přímo u sportovního areálu s travnatým fotbalovým hřištěm. V krátké docházkové vzdálenosti jsou restaurace, kavárny a bistra, potraviny a další obchody, centrum současného umění DOX, klub Mecca nebo kreativní centrum Vnitroblock. Největší prodejna elektroniky, výdejna velkého internetového obchodu nebo Holešovická tržnice, vše je v dosahu. Daleko není do Stromovky ani na cyklostezky podél Vltavy. Necelých 10 minut chůze je vzdálena tramvajová zastávka, za 15 minut lze dojít ke stanici metra Vltavská. Kousek od domu je autobusová zastávka, kde staví i noční spoje. Pro cesty autem je výhodou rychlý nájezd na magistrálu nebo most Barikádníků.

Podlahová plocha 50,54 m2, balkon 7,21 m2, sklep 1,66 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38910
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    51 m²
  • Balkón
    7 m²
  • Celková plocha
    58 m²
  • Parkování
    Parkovací stání v podzemní garáži
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.