Byt, 5+1

Nadstandardně vybavený klimatizovaný penthouse s jižně orientovanými terasami, balkonem a výhledem do blízké zeleně i širokého okolí se nachází v nejvyšším podlaží exkluzivní, architektonicky zdařilé rezidence Modřany z r. 2010 s výtahem, recepcí, 24hodinovou ostrahou, kamerovým systémem, fitness, saunou, kolárnou a podzemním parkováním.

Plocha střešního bytu (v 5. podlaží) je účelně rozdělena na velký obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelnou, hlavní ložnici s en-suite koupelnou a vlastní šatnou, 2 dětské ložnice (se sdílenou koupelnou a samostatnou toaletou), vstupní halu a technickou místnost. Z každého pokoje vede vstup na jednu ze dvou teras nebo balkon s výhledem na park a dětské hřiště.

K vybavení v celkové hodnotě 4,3 mil. Kč patří klimatizace, podlahy z dubových lamel, vyhřívaná dlažba, velkoformátové obklady, dřevěná okna s dvojskly, bezpečnostními a protislunečními foliemi a automatickými předokenními roletami i markýzami Somfy se systémem TaHoma, kuchyně luxusní německé značky Nolte se skleněným obkladem, spotřebiči Miele, lednicí a vinotékou Liebherr, dále vstupní bezpečnostní dveře Gardesa (bezpečnostní třída 5), záclony, závěsy a koberce prémiových značek, osvětlení Artemide, sedací souprava Natuzzi, stůl a židle Donate, ložnicový nábytek Almi Dekor, v koupelnách doplňky zn. Emco a stylové stěrky Perlata, termostaty TADO s možností ovládání vytápění na dálku. Byt střeží zabezpečovací systém Jablotron a záplavová i pohybová čidla. Skladba zeleně v exteriéru i interiéru byla navržena zahradním architektem Mariem Wildem, o údržbu zeleně na terasách se stará automatická závlaha. Vytápění zajišťuje plynová kotelna v domě. Kupní cena zahrnuje 2 garážová stání a sklep.

Rezidence se nachází v sousedství základní školy a supermarketu, v blízkém okolí funguje několik dalších škol a školek. Nedaleko je poliklinika, další supemarkety, obchodní centrum, kino, dětská hřiště, tenisové kurty, restaurace a kavárny. V krátké dojezdové vzdálenosti je Rakouské gymnázium nebo Prague British International School. Dopravní spojení zajišťují autobusy, 10 minut chůze je vzdálena zastávka tramvají a také železniční zastávka s přímými spoji na Hlavní nádraží. Čtvrť zpříjemňuje velká zelená plochy Modřanské rokle a fitness stezka podél Vltavy.

Interiér 180,2 m2, terasy 35,1 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38930
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    11 000 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    180 m²
  • Terasa
    35 m²
  • Celková plocha
    215 m²
  • Parkování
    2 garážová stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.