Byt, 4+kk

Světlý, kompletně zrekonstruovaný prostorný byt s arkýřem do ulice a balkonem do vnitrobloku leží ve 2. podlaží nárožního cihlového bytového domu v ulici lemované stromořadím u kruhového Škroupova náměstí a přirozeného centra lokality na pomezí Vinohrad a Žižkova – náměstí Jiřího z Poděbrad.

Dispoziční řešení nabízí průchozí obývací pokoj se slunným arkýřem, samostatnou kuchyni, 2 pokoje se vstupem z obývacího pokoje i z haly, ložnici s balkonem orientovanou do zeleného vnitrobloku, koupelnu (se sprchovým koutem), toaletu a velkou vstupní halu. Nad kuchyní je úložná plocha přístupná po skládacím integrovaném schodišti.

Interiér prosvětlují velká dřevěná špaletová okna. Součástí vybavení bytu jsou vestavné skříně, kuchyňská linka se spotřebiči AEG, Bosch a Liebherr. Byt střeží zabezpečovací systém Jablotron. Vytápění plynovým kotlem. K bytu přísluší velký sklep, součástí prodeje je také podíl na nebytovém prostoru v domě zajišťující pravidelný výnos. Dům s výtahem je dobře udržovaný.

Skvělá adresa jen pár kroků od náměstí Jiřího z Poděbrad se stanicí metra, tramvajovou zastávkou, bistry, kavárnami, farmářskými trhy, jehož dominantou je kostel od Josipa Plečnika. Velmi blízko je také do rozlehlých a krásně upravených Riegrových sadů s dětským hřištěm, venkovní posilovnou, zahradní restaurací nebo kavárnou. V pěším dosahu je mateřská i základní škola, poliklinika, pošta a plno malých obchodů, daleko není do OC Flora.

Interiér 129,8 m2, balkon 4 m2, sklep 19 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38968
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    3 493 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    130 m²
  • Balkón
    4 m²
  • Celková plocha
    134 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.