Byt 4+kk, 1. NP, č.4

Chcete mít svůj kousek světa v horách, o který se není potřeba starat? Být s rodinou uprostřed přírody a užívat si společný čas, nebo si naplánovat víkend o samotě k načerpání psychických sil? Sjet si jako první ráno sjezdovku, chodit hodiny lesem, poslouchat jeho zvuky a cítit jeho vůni, pozorovat zvěř v jejím přirozeném prostředí, zajít do sauny, zaplavat si v bazénu, dát skleničku v privátním lobby? To vše umožnuje komorní projekt s 10 privátními apartmány v největším českém lyžařském resortu s výhledem na Sněžku. Předpokládaný termín dokončení Q2/2024.

V projektu Apartmány Bramberk si nekupujete jen apartmán. K vašemu odpočinku můžete využívat také moderní lounge s kuchyňkou i samoobslužným barem, wellness s 15 metrů dlouhým bazénem a vířivkou, odpočívárnu nebo prosluněnou terasu. K zázemí patří také lyžárna a kolárna. Spolu s apartmánem získáte bezproblémové parkování – 1 stání u apartmánu a 1 garážové místo k dokoupení přímo v Peci pod Sněžkou v hotelu Javor, kde můžete zaparkovat nejen přes den při sportu, ale i večer, když půjdete na večeři do některé z vyhlášených restaurací. Kompletní servis včetně péče o vaše pohodlí (dovoz, nákupy, zajištění palivového dřeva, skipasu atd.) zajistí správce, a to i v době vaší nepřítomnosti.

Vlastní apartmán v 2. NP nabídne obývací pokoj, kuchyni s jídelnou, 3 ložnice, 2 koupelny (1 s přípravou na infrasaunu), velkou vstupní chodbu, samostatnou toaletu a technickou místnost. Z obývacího pokoje a kuchyně půjde vstoupit na jihovýchodně orientovanou lodžii s krásnými výhledy do lesů Krkonošského národního parku. Interiéry s nádechem neokázalého luxusu budou charakterizovat přírodní barvy v tlumených tónech. Standard zahrnuje klimatizaci s funkcí topení, třívrstvé dubové podlahy s možností volby ze 3 barev, velkoplošná hliníková okna a dveře na lodžii s izolačními trojskly, vstupní dřevěné dveře s bezpečnostním zámkem, protipožární ochranou a hydraulickým zavíračem, videotelefon, sanitu Villeroy & Boch a Kaldewei, vyhřívání lodžie a krbová kamna (výběr ze 3 typů). Dle přání klienta lze vytvořit interiér na míru společností Konsepti.

Budova se 2 výtahy vzniká přestavbou architektonicky významného rekreačního střediska Státní banky československé ze 70. let 20. století od architekta Vladimíra Vokatého, spoluautora O2 arény. Součástí projektu jsou rozsáhlé pozemky garantující ochranu před výstavbou v bezprostřední blízkosti. Nové apartmány se nachází 200 metrů od vleku Hnědý Vrch a 1 km od vleku Javor. Přímo od domu je možné podnikat pěší túry včetně výšlapu na Sněžku. Cesta z Prahy do apartmánu zabere okolo 135 minut, z Hradce Králové méně než 90 minut.

Podlahová plocha 130,3 m2, lodžie 15,1 m2.

Pro více informací o projektu navštivte webovou stránku www.apartmanybramberk.cz.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38983
  • Prodejní cena
    25 950 000 Kč / 1 024 882 €
  • Poplatky za služby
    20 500 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    130 m²
  • Lodžie
    15 m²
  • Celková plocha
    145 m²
  • Parkování
    1 parkovací místo
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Královéhradecký kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.