Byt, 3+kk

Moderní světlý byt s balkonem a výhledem do zeleného rezidenčního komplexu se nachází v 6. nadzemním podlaží domu z r. 2016 s výtahem a garáží. Dobře dostupná lokalita na pomezí Prahy 3 a Prahy 9 v dosahu supermarketu, škol i sportovišť včetně cyklostezek. Nemovitost bude k dispozici od 1.12.2021.

Praktickou dispozici tvoří obývací pokoj s částečně oddělenou kuchyní, jídelnou a zastřešeným osvětleným balkonem, dále 2 ložnice, koupelna (s vanou, 2 umyvadly, WC a otopným žebříkem), samostatná toaleta, komora (s pračkou a sušičkou) a prostorná předsíň.

Vybavení zahrnuje dřevěná eurookna s izolačními dvojskly a předokenními žaluziemi, dřevěné podlahy z běleného dubu, s klimatizací, vstupní bezpečnostní dveře (tř. 3), videotelefon, kuchyňskou linku Smart se spotřebiči Electrolux od spol. Katalpa, vestavěné skříně. Vytápění centrální. K jednotce přísluší garážové stání a sklep.

Byt je součástí 2. etapy zdařilého projektu Zelené město. Nová obytná čtvrť se supermarketem vznikla v sousedství parku na vrchu Třešňovka, v pěším dosahu tramvajové a autobusové zastávky. Spoje zajišťují rychlou dopravu ke všem linkám metra (ke stanicím Vysočanská, Ládví nebo Želivského). V blízkosti je mateřská, základní, umělecká i střední škola, Metropolitní univerzita, pošta, artové kino Aero i několik sportovišť - tenisové kurty, fotbalové hřiště, víceúčelová hala, sokolovna nebo venkovní posilovna, blízko je sportovně-rekreační areál Pražačka s bazénem. Lokalitu příjemňuje rozlehlý Malešický les a přírodní park Smetanka, po cyklostezce lze přímo od domu dojet mimo silnice až do centra.

Podlahová plocha 85,56 m2, balkon 7,06 m2, sklep 3,9 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39067
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    4 720 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    86 m²
  • Balkón
    7 m²
  • Celková plocha
    93 m²
  • Parkování
    Garážové stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.