Byt, 3+kk

Klimatizovaný půdní byt je součástí posledního patra rezidence citlivě vytvořené v historickém domě. Noblesní budova stojí v klidné jednosměrné ulici v samém centru metropole nedaleko Národní třídy a Karlova náměstí.

Dispozice jednotky v 5. podlaží se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, 2 ložnic, z nichž jedna je s en-suite koupelnou (vana, toaleta, bidet a umyvadlo) a malou šatnou, 2. koupelny (sprchový kout, toaleta, bidet, umyvadlo), technické místnosti a vstupní haly. Obývací pokoj je orientován do vnitrobloku, obě ložnice do ulice.

Podlahy jsou dřevěné, okna dřevěná špaletová a střešní Velux, obložkové kazetové dveře jsou původní repasované. Vytápění vlastním plynovým kotlem, všechny obytné místnosti jsou vybaveny klimatizačními jednotkami. K bytu přísluší sklepní kóje. V domě je výtah, rezidentům je k dispozici sauna.

V bezprostřední blízkosti funguje množství restaurací a kaváren, blízko je obchodní pasáž Quadrio, Národní divadlo, lékařské služby i školy všech stupňů včetně oblíbené Základní školy sv. Voršily. K procházkám v zeleni láká blízký Slovanský nebo Střelecký ostrov. Místo je perfektně dostupné, v krátké docházkové vzdálenosti je stanice metra a zastávka tramvají Národní třída i tramvajová zastávka Myslíkova.

Interiér 106,31 m2, sklepní kóje 2,17 m2, podíl na sauně 3,15 m2. Výměra dle Prohlášení vlastníka včetně podílu na sauně je 102,75 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39079
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    3 237 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    97 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.