Byt, 3+kk

Vzdušný, prostorný byt s vysokými stropy a výhledem na Pražský hrad je součástí fotogenického nárožního domu inspirovaného vídeňskou secesí. Dům stojí v prestižní lokalitě Josefova u bývalého Židovského města, jen pár kroků od Staroměstského náměstí a luxusní Pařížské ulice.

Dispozici jihozápadně orientovaného bytu prosvětleného velkými okny tvoří rohový zaoblený obývací pokoj s otevřenou kuchyní, 2 ložnice s en-suite koupelnami se sprchovými kouty a umyvadlem, 2 samostatné toalety (1 s bidetem, 1 s pisoárem), prádelna a velká vstupní hala.

Honosná budova byla postavena v roce 1906 staviteli F. Pohlem a L. Neugebauerem, autorem unikátních reliéfů byl sochař Richard Luksch. Byt ani po modernizaci neztratil nic ze svého silného genia loci a dobové atmosféry. Na podlahách jsou parkety, nádech luxusu dodávají prvky z leštěného mramoru, noblesní tapety a závěsy. Příjemnou teplotu i v horkých dnech zajišťuje kvalitní kanálová klimatizace, v koupelnách a v hale je podlahové vytápění. Součástí vybavení je i velká televize a špičkový nábytek (pohovka v obývacím pokoji, pohodlné postele splňující standardy pětihvězdičkových hotelů). Kuchyňská linka obsahuje indukční varnou desku, elektrickou a mikrovlnnou troubu, myčku a lednici, v prádelně je pračka a sušička. Vstupní dveře jsou bezpečnostní, špaletová okna s dřevěnými rámy mají dvojité zasklení zaručující dokonalé odhlučnění, sluneční paprsky odcloní elektrické rolety. V domě je nový výtah. V blízkých podzemních garážích Rudolfina lze pronajmout celoroční parkování.

Čtvrť plná historických skvostů včetně několika synagog a kostelů nabízí široký výběr z restaurací a kaváren a také bohaté kulturní vyžití díky blízkému Rudolfinu, mnoha galeriím, ústřední městské knihovně či Klementinu. Místo je perfektně dostupné díky stanici metra a tramvajové zastávce, které se nacházejí doslova pár kroků od domu. Zatímco přímá Pařížská třída lemovaná stromořadím vyniká luxusem a okázalostí, v bočních křivolakých uličkách s tajuplnými zákoutími se tísní o dost skromnější, ale stejně působivé stavby, které se zachovaly díky nedokončení celkové asanace Židovského města na přelomu 19. a 20. století.

Interiér 92 m2, sklep 3 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39112
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    6 200 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    92 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.