Byt, 4+kk

Velmi světlý byt se 4 balkony, téměř stometrovou střešní terasou ohraničenou zelení a se 2 garážovými místy se nachází v nejvyšším podlaží pavlačového polyfunkčního domu Avenium AiResidence z r. 2009 s velkou společnou zahradou. Rezidence je zasazena do lokality širšího centra, oblíbené trendy čtvrti Holešovice s veškerými službami a skvělou dostupností.

Byt v 8. podlaží byl vytvořen spojením dvou bytových jednotek, lze jej tak užívat jako jeden velký byt, nebo jako dvě samostatné jednotky. Současnou dispozici tvoří velký obytný prostor se dvěma balkony a točitým schodištěm na střešní terasu, 3 ložnice (dvě s vlastním balkonem), 2 kuchyně (jedna umístěna v hale), 2 koupelny, samostatná toaleta a vstupní hala. Přístup do bytu je přes uzamykatelnou pavlač přístupnou pouze obyvatelům těchto jednotek.

Součástí vybavení jsou dřevěné parkety a velkoformátová dlažba, dřevěná eurookna, domovní videotelefon a bezpečnostní protipožární vstupní dveře. Interiér je vhodný k modernizaci. Vytápění zajišťuje centrální kotelna v domě. Na střešní terase s panoramatickým výhledem na metropoli včetně Pražského hradu je postavena pergola, příjemnou atmosféru při pobytu na terase dodává ohraničení okrasnými travami. Kupní cena zahrnuje 2 garážová stání. Obyvatelé mohou užívat upravenou zahradu ve vnitrobloku, jejich bezpečí zajišťuje 24hodinová ostraha.

Tramvajová zastávka je jen pár kroků od domu, četné linky jezdí 5 minut ke stanici metra Vltavská, Palmovka i Nádraží Holešovice. V bezprostřední blízkosti funguje kompletní občanská vybavenost: restaurace, kavárny a bistra, potraviny a další obchody, několik mateřských a základních škol, Montessori gymnázium, lékárny, banky i pošta, kulturní vyžití poskytuje galerie DOX, divadlo La Fabrika, klub Mecca nebo kreativní centrum Vnitroblock. V pěším dosahu je golfový klub Marina, další možnosti sportu nabízí nedaleká cyklistická a inline dráha podél Vltavy.

Půdorys je orientační; umístění kuchyňské linky neodpovídá aktuální situaci a je vybouraná příčka mezi jednotkami. V prohlášení vlastníka vedeno jako byty 2+1 a 1+kk.

Interiér 154,54 (86,38 m2 + 68,16 m2), balkony 9,63 m2 (1,90 m2 + 2,94 m2 + 2,89 m2 + 1,90 m2), střešní terasa 92,21 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39176
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    11 638 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    155 m²
  • Terasa
    92 m²
  • Balkón
    10 m²
  • Celková plocha
    164 m²
  • Parkování
    dvě garážová stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.