Byt, 3+kk

Velmi tichý byt se dvěma balkony, krásným výhledem do zeleně a s nadstandardním vybavením je nabízen ve 4. podlaží moderního bytového domu s podzemní garáží a výtahem. Tento dům má jednu z nejlepších pozic v rezidenčním komplexu, stojí v krajní ulici přímo u vstupu do třešňového sadu.

Prosluněný obývací pokoj je propojen s jídelnou, kuchyní a jihovýchodním balkonem. Na severozápad směřuje hlavní ložnice s balkonem i 2. ložnice s francouzským oknem. Obě ložnice poskytují ničím nerušené výhledy do korun stromů. Dále je zde koupelna (vana, sprchový kout), samostatná toaleta, komora a vstupní chodba.

Byt byl dokončen ve vysokém standardu zahrnujícím mj. dřevěná eurookna, dřevěné podlahy a bezpečnostní vstupní dveře. Součástí vybavení je také kompletní zakázkové vybavení, izotermické folie na oknech orientovaných na jihozápad, interiérové žaluzie, LED svítidla, nábytkový trezor a nové zabezpečovací zařízení s alarmem Jablotron. K jednotce přísluší garážové stání a sklep. Možnost pronájmu dalších parkovacích stání v objektu.

Oceňovaný rezidenční komplex Zelené město je zasazen do klidného místa na pomezí Žižkova a Hrdlořez. Disponuje dětskými hřišti a v blízkosti funguje supermarket, pošta, poliklinika, obchody, několik mateřských a základních škol a Metropolitní univerzita. V rychlém dosahu je sportovní hala, sokolovna, tenisové kurty nebo plavecký bazén. Tramvají z blízké zastávky se lze pohodlně dostat bez přestupu až do centra, pár minut jízdy autobusem je vzdálena stanice metra Vysočanská. Vrch Třešňovka nabízí možnost pěkných procházek, po cyklostezkách lze dojet do blízkého přírodního parku Smetanka nebo přes park na vrchu Vítkov až do centra.

Interiér 92,47 m2, balkon 8,56 m2, balkon 4,96 m2, sklep 3,3 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39197
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    92 m²
  • Balkón
    14 m²
  • Celková plocha
    101 m²
  • Parkování
    Jedno parkovací stání v podzemní garáži
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    D
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.