Byt, 5+kk

Unikátní klimatizovaný šestipokojový penthouse nacházející se v prémiové lokalitě na hradním kopci ve Starém Městě nabízí neopakovatelné panoramatické výhledy na slovenskou metropoli díky svým terasám a množství oken. Možnost vlastního dokončení standardu. Penthouse tvoří dva byty, které mohou být využity samostatně nebo společně.

Dispozici mezonetu ve vstupní úrovni (v 5. podlaží domu) tvoří nadstandardně velký obývací pokoj o výměře 176 m2 s přípravou pro krb a se vstupem na terasu, jídelní část, kuchyně, pracovna, komora, sklad, technická místnost s plynovým kotlem a přípravou pro prádelnu, vstupní hala, hlavní ložnice s balkonem a walk-in šatnou průchozí do prostorné en-suite koupelny, dále pokoj pro hosty s en-suite koupelnou (s přípravou pro sprchový kout a WC), třetí ložnice s walk-in šatnou a také en-suite koupelnou. Horní úroveň tohoto střešního bytu tvoří předsíň s přípravou pro šatní skříně, ložnice s walk-in šatnou, koupelna (s přípravou pro toaletu a sprchový kout) a obývací pokoj s kuchyní. Tato část je obklopena střešní terasou s panoramatickým výhledem na Bratislavu a okolí.

Vybavení tvoří mramorové podlahy, velkoformátová hliníková okna s trojsklem, elektrické hliníkové žaluzie, rozvody pro centrální vysavač, vzduchotechnika, podlahové topení, odvod digestoře v podlaze a plynový kotel Viessmann. V ceně bytu je zahrnuto dokončení klimatizace, rekuperace, krbu a obkladů na schody podle přání budoucího vlastníka. K bytu je možné dokoupit také standard zahrnující obklady, dlažbu, sanitu, koberce, kuchyň značky Poliform a spotřebiče Gaggenau. V budově je k dispozici 12hodinová recepce a ostraha. Střešní patro je dostupné výtahem jen pomocí bezpečnostního čipu. Maximální soukromí umocňuje pouze jeden sousední byt na podlaží.

Procházkou Hradním údolím se lze za 15 minut dostat do pěší zóny Starého Města, autem je to do centra jen 4 minuty. Nedaleko se nachází také městský lesopark Horský park, vhodný na procházky, sport a relax. Budova je snadno dostupná z kterékoli části města, bezprostřední okolí je vybaveno potřebnou infrastrukturou.

Interiér 450 m2, terasy 148 m2.

Cena bytu 4 250 000 eur.
Cena dvou dvojgaráží 150 000 eur.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39211
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    450 m²
  • Terasa
    148 m²
  • Celková plocha
    598 m²
  • Parkování
    2 dvojgaráže za příplatek
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.