Byt, 3+kk

Stylový mezonetový byt se zachovanými původními řemeslnými prvky, výhledy do zeleně a interiérem od renomované architektky je součástí malebného historického domu, který má silný genius loci. Lokalita rozkládající se přímo v podhradí Pražského hradu vyniká krásně upravenými zahradami u šlechtických paláců.

Ve vstupní úrovni ve 2. podlaží domu se nachází předsíň, ložnice, světlá koupelna s oknem se sprchovým koutem a WC. V patře je obývací pokoj s kuchyní, druhá ložnice a koupelna (s oknem, vanou, toaletou a bidetem). Okna bytu jsou orientována na východ do vnitrobloku a na západ do dvora mezinárodní školy i ke Svatováclavské vinici.

Přístup do bytu je po původním dřevěném schodišti. Interiér byl zrekonstruován v r. 2014. Ložnice a obývací pokoj mají klimatizační jednotky, v obou ložnicích jsou vestavné skříně. Okna jsou repasovaná (r. 2010), podlahy z masivního dubu. Vytápění zajišťuje plynový kotel Geminox, v koupelnách jsou vyhřívané podlahy. K bytu přísluší úložný prostor na uzavřeném dvoře.

Dům stojí obklopen zelení v blízkosti Starých zámeckých schodů a Valdštejnské zahrady, minutu chůze od stanice metra i tramvajové zastávky s četnými spoji Malostranská. V blízkosti se připravuje zcela nový prostor pro moderní a současné umění Kunsthalle Praha. V pěším dosahu je Karlův most, park Kampa, Pražský hrad a plno dalších významných památek.

Interiér dle prohlášení vlastníka 104,1 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39510
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    4 500 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    104 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.