Byt, 3+kk

Architektem navržený a nadstandardně vybavený rodinný byt se 2 předzahrádkami a parkováním je situován v přízemí nové rezidence Aalto Cibulka, v klidné části Prahy 5 obklopené zelení.

Hlavní obytná místnost, obývací pokoj s kuchyňským koutem, je přirozeně spojená se zastřešenou terasou a předzahrádkou. 2 ložnice jsou orientované na severovýchod a z obou je přístup na druhou terasu s předzahrádkou. Z předsíně se vstupuje rovněž do koupelny, na toaletu a do komory. Na předzahrádce stojí zahradní domek pro uskladnění venkovního náčiní.

Byt je stále v záruce (nabytí vlastnického práva k novému bytu 2/2020), stejně jako veškeré spotřebiče i nadstandardní vybavení, které je podle architektonického návrhu zhotovené na míru. V kuchyni je zabudována nejvyšší řada Wi-Fi spotřebičů Siemens (lednice, mikrovlnná trouba, parní trouba, indukční deska, stropní digestoř, myčka) a vinotéka. V obývacím pokoji je velké množství úložných prostor a je zde vytvořeno i místo pro práci z domova. Obě ložnice i předsíň mají vestavěné šatní skříně včetně policových prvků. Koupelna je vybavena nábytkem z dřevotřísky odolné proti vlhkosti a deskou z umělého kamene. Okna jsou osazena dálkově ovladatelnými (přes WI-FI) motorizovanými venkovními žaluziemi Somfy s automatický programovatelným světelným senzorem a sítěmi proti hmyzu. Místnosti jsou osvíceny LED světly a svítidly značky Nordlux. V komoře je přípojka na pračku. Veškeré vybavení, včetně nábytku na míru, je v ceně. Byt je chráněn alarmem a patří k němu parkovací stání v podzemních garážích a sklep.

Projekt Aalto Cibulka stojí na okraji přírodního lesoparku a je výjimečný zvlněným profilem domu. Lokalita nabízí řadu příležitostí pro sport i odpočinek, poblíž je sportovní centrum, tenisové kurty či golfové hřiště. Vedlejší budova bývalé továrny nyní prochází rekonstrukcí, na podzim tak bude dokončen projekt Parvi, který se s Aalto Cibulka propojí a vznikne tak soukromý vnitroblok plný zeleně, s dětským hřištěm a vodním prvkem. Komplex má vlastní vchod do lesa. Rušná křižovatka Anděl s množstvím obchodů a restaurací je autem vzdálená 10 minut, MHD 15 minut. V ulici Naskové je zastávka autobusu.

Podlahová plocha 78,4 m2, předzahrádky 47,1 + 41,1 m2, sklep.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39821
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    5 300 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    78 m²
  • Zahrada
    88 m²
  • Parkování
    Parkovací stání v podzemních garážích
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.