Byt, 4+kk

Velkoryse pojatý mezonetový byt s velkou jižní terasou a parkováním právě vzniká nástavbou bytového domu v příjemné zelené lokalitě pražského Smíchova přímo u Dívčích hradů s pasoucími se koňmi, u přírodní památky Ctirad a současně jen pár minut jízdy od pěší zóny na Andělu a právě vznikající nové čtvrti Smíchov City. Předpokládaný termín dokončení červen 2022.

Dispoziční řešení nabídne ve vstupní úrovni (4. podlaží domu) hlavní ložnici s walk-in šatnou a en-suite koupelnou, další 2 ložnice, centrální koupelnu, technickou místnost s přípojkou na pračku a sušičku, halu a předsíň se schodištěm do vyššího podlaží. To je koncipováno jak otevřený obytný prostor s kuchyní, jídelnou, šatnou, hostinskou toaletou a prostornou, jižně orientovanou terasou s ideálním nerušeným výhledem na jižní horizont s výškovou budovou V-Tower.

Byty budou předány dokončené v daném standardu developera. Vytápění plynovým kotlem. Parkování je řešeno parkovacími místy na vlastním pozemku.

Lokalita je ideální pro klidné rodinné bydlení. Jen pár kroků je vzdálena vyhlídka, odkud vedou stezky na Dívčí hrady, kde je výběh divokých koní, na Děvín i do rozlehlého Prokopského údolí. V pěším dosahu je mateřská škola s výukou angličtiny, farmářská prodejna, samoobsluha i vyhlášená restaurace, asi 1 km je vzdálena základní škola, sportoviště s plaveckým bazénem a posilovnou, tenisové kurty. Dopravní spojení zajišťuje autobus (cesta ke stanici metra trvá 7 minut), v blízkosti se plánuje obnovit železniční zastávka, kde bude zastavovat příměstský vlak na smíchovské nádraží. Nedaleko také vzniká moderní čtvrť Smíchov City, v rámci níž bude vybudována lávka přes urychující přístup ke stanici metra Smíchovské nádraží.

Podlahová plocha 171,2 m2, terasa 25,2 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39855
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    170 m²
  • Terasa
    25 m²
  • Celková plocha
    195 m²
  • Parkování
    Parkování na vlastním pozemku.
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.