Byt, 2+kk

Velmi dobře udržovaný tichý byt se 2 koupelnami leží ve 3. podlaží kompletně zrekonstruovaného historického bytového domu s výtahem, fitness a společenskou místností. Atraktivní lokalita v centru u kostela sv. Štěpána, na pomezí Nového Města a Vinohrad, v blízkosti všech linek metra i několika tramvajových zastávek.

Dispozici tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice s en-suite koupelnou (vana, umyvadlo, bidet a WC), předsíň a 2. koupelna (sprchový kout, umyvadlo, bidet a WC). Všechna okna směřují do klidného upraveného vnitrobloku.

Na podlaze jsou klasické parkety (v koupelnách dlažba), okna dřevěná špaletová. Kuchyňská linka je vybavena vestavnými spotřebiči včetně myčky nádobí. Bezpečí zaručují vstupní dveře na čipovou kartu, vytápění je zajištěno z centrální kotelny. Obyvatelé domu mohou využívat společenskou místnost a fitness v suterénu domu.

Elegantní budova stojí v boční jednosměrné ulici v centru Prahy, v pěším dosahu Václavského a Karlova náměstí. Jen pár kroků vede k zastávce tramvají a stanici metra linky C náměstí I. P. Pavlova, pohodlně lze dojít i k přestupní stanici Muzeum. V okolí funguje množství restaurací, kaváren a obchodů, Národní muzeum, divadla, kina i lékařské služby. K úniku do zeleně slouží blízká Kateřinská zahrada, lokalitu zpříjemňují také nedávno revitalizované Čelakovského sady.

Interiér 47,4 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39915
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    47 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.