Byt, 3+1

Tradiční městský byt s vysokými stropy, světlými místnostmi a navíc dvěma balkony a garážovým stáním leží ve 2. podlaží kompletně zrekonstruované budovy z konce 19. století, s výtahem a elegantními společnými prostory. Reprezentativní adresa na Janáčkově nábřeží v blízkosti Petřínských sadů, Kampy nebo Národního divadla.

Prostorný obývací pokoj s východně orientovaným balkonem nabízí výhledy do bohaté zeleně u vltavského nábřeží. Dále jsou v bytě 2 ložnice, z toho 1 s balkonem na západ do vnitrobloku s upravenou zahradou, kuchyně s vestavěnou spíží, vstupní hala, 2 samostatné koupelny a komora.

Interiér si po pečlivé rekonstrukci zachoval svou původní noblesu. Na podlahách jsou repasované zámecké parkety, stropy mají štukovou výzdobu, původní interiérové dveře zdobí leptaná skla. Dostatek světla propouštějí velká špaletová okna. Byt je zabezpečen alarmem, navíc v budově funguje 24hodinová bezpečnostní služba. K jednotce přísluší úložné prostory v suterénu a parkovací stání v podzemní garáži.

Atraktivní lokalita Janáčkova nábřeží poskytuje kromě možnosti bydlení v architektonicky významném bloku domů v neorenesančním a secesním stylu také blízkost všeho potřebného, snadnou dostupnost autem i MHD, pěší dosah centra také dostatek možností procházek v okolních krásných parcích. V docházkové vzdálenosti funguje mateřská i základní škola a 2 gymnázia (1 přímo u domu), Švandovo i Národní divadlo, galerie, restaurace, kavárny nebo lékařské služby.

Interiér 105,58 m2, balkony 3,73 m2 a 1,52 m2, sklep 2,29 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39968
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    106 m²
  • Balkón
    5 m²
  • Celková plocha
    111 m²
  • Parkování
    Garážové stání přímo v budově
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    D
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.