Byt, 3+kk

Elegantní prosvětlený mezonet s terasou a jedinečným výhledem na panorama celé Prahy je situován ve 3., nejvyšším patře bytového domu v klidné čtvrti obklopené zelení. Realizace tohoto rohového bytu byla vedena architekty, s maximálním důrazem na vysokou kvalitu provedení.

Dispozice nabízí ve vstupním podlaží bytu předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu, komoru s přípravou na pračku a samostatnou toaletu. Ve druhém podlaží jsou 2 ložnice a koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Díky promyšlenému architektonickému řešení má byt výjimečnou atmosféru. Použité materiály jsou té nejvyšší kvality, interiérové vybavení, které je součástí bytu, odráží smysl pro design. Podlahy jsou z masivu, terasa je z tropického dřeva, vše Soliter parket. Byt je osazen tříkomorovými velkoformátovými dřevěnými okny, které jsou chráněny venkovními horizontálními automatickými žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Koupelna je vybavena značkami Porcelanosa, Gessi a Catalano. Na osvětlení byly použity svítidla Artemide, Delta Light nebo Marset. Vytápění zajišťují švýcarské designové radiátory Zehnder, prostřednictvím ústředního dálkového topení. Prostor chrání zabezpečovací systém Jablotron napojený na PCO. Byt je orientovaný na východ a umístěný v domě o 15 bytových jednotkách. Energetická náročnost budovy je třídy C – úsporná. Majitelé bytu mají možnost dlouhodobého pronájmu podzemního garážového stání v budově.

Byt se nachází v klidné části Prahy 5 obklopené zelení, na návrší, které obyvatelům dopřává čisté ovzduší. Pro odpočinek i sport je v pěší vzdálenosti Chuchelský háj, Slavičí údolí či cyklostezka podél břehu Vltavy. Oblast má vynikající dopravní dostupnost (auto, autobus, vlak). Stejně tak je v místě zajištěna dobrá občanská vybavenost – škola, školka i dětské hřiště leží v těsné blízkosti.

Interiér 71 m2, terasa 12,5 m2. Prohlášení vlastníka eviduje velikost jednotky 38,2 m2. Více informací v kanceláři.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40161
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    3 600 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    71 m²
  • Balkón
    13 m²
  • Celková plocha
    84 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.