Byt, 3+kk

Kompletně zrekonstruovaný byt s lodžií s úchvatným výhledem na panorama metropole včetně Pražského hradu je umístěn ve 3. patře komorního bytového domu bez výtahu v atraktivní lokalitě Prahy 6 na Hanspaulce, v docházkové vzdálenosti od stanice metra Dejvická.

Byt ve 3. patře je dispozičně rozdělen na obývací pokoj s kuchyní a západně orientovaným balkónem, 2 ložnice, koupelnu s toaletou, předsíň a komoru.

Interiér byl zrekonstruován v r. 2020 dle architektonického návrhu. Podlahy jsou dřevěné dubové, v koupelně je francouzská dlažba a podlahové vytápění. Obývací pokoj má přípravu na klimatizaci, okna venkovní rolety (s manuálním ovládáním a přípravou na elektrické ovládání). Balkón lze zastínit markýzou. Kuchyňská linka na míru od truhláře má pracovní desku z umělého kamene. Ohřev vody bojlerem, vytápění ústřední. Obyvatelé domu s pouhými 8 jednotkami mohou využívat kočárkárnu, prádelnu i sušárnu, k jednotce přísluší sklep. Parkovat lze na pozemku před domem.

Dům je součástí velmi pěkné čtvrti plné zeleně. Do 10 minut chůze je vzdálena tramvajová zastávka i stanice metra, jen asi 15 minut trvá cesta autem na letiště. V pěším dosahu je univerzitní kampus s Národní technickou knihovnou a pobočkou Městské knihovny, sportoviště s tenisovými kurty i několik restaurací, blízko je na farmářské trhy. Okolo domu vede cyklostezka, po níž je možné bezpečně dojet do rozlehlého lesoparku podél Šáreckého potoka.

Interiér 75,9 m2, balkón 2,5 m2, sklep 5,62 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40337
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    4 945 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    76 m²
  • Balkón
    3 m²
  • Celková plocha
    79 m²
  • Parkování
    Na pozemku před domem
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    F
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.