Byt, 4+kk

Designově zařízený byt v puristickém stylu s vysokými stropy a balkonem je součástí secesního bytového domu s pouhými 9 jednotkami. Krásné místo v Karlíně u Lyčkova náměstí s parkovou úpravou a Kaizlových sadů.

Bytovou jednotku ve 4. podlaží tvoří obývací pokoj/pracovna, obytná kuchyně, hlavní ložnice s en-suite koupelnou (sprcha, umyvadlo, toaleta) a balkonem do vnitrobloku se vzrostlými stromy, dále dětský pokoj se spacími patry, průchozí šatna a koupelna (sprcha, dvojumyvadlo a toaleta), komora a vstupní chodba.

Komorní dům s výtahem a zdobnou fasádou byl stejně jako byt v r. 2016 kompletně zrekonstruován. Interiér prosvětluje množství nových dřevěných špaletových oken, na podlahách jsou dřevěné parkety a marmoleum, v koupelnách dlažba s podlahovým vytápěním. Velké množství vestavných úložných prostor. Zdrojem tepla je plynový kotel Junkers. K bytu přísluší velký sklep.

Oblíbená čtvrť Karlín s ulicemi lemovanými stromy, pečlivě upravenými náměstími a zajímavým mixem klasické architektury s vysoce moderními bytovými i administrativními budovami nabízí bohaté kulturní vyžití, kvalitní gastronomii a rychlý dosah centra metrem, tramvají, na skútru i na kole. Kousek od domu jsou útulné kavárny, trendy bistra i restaurace všech světových kuchyní, obchody včetně supermarketu, mateřské i základní školy nebo multifunkční prostor Forum Karlín. Na procházku se lze vydat do parku na Vítkově nebo na Rohanský ostrov, na kole je možné se rychle napojit na cyklostezku podél Vltavy nebo Rokytky.

Byt je v Prohlášení vlastníka veden jako 3+1.

Interiér 106,4m2, balkon 3,2 m2, sklep 13 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40430
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    2 000 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    106 m²
  • Balkón
    3 m²
  • Celková plocha
    110 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.