Byt, 3+kk

Velký rodinný byt po kompletní a vkusné rekonstrukci se nachází v prvním podlaží nárožního cihlového domu na atraktivním místě na Vinohradech, v ulici lemované stromy, pár minut chůze od stanice metra. Majitelům přísluší podíl na výnosu z pronájmu ateliéru v domě.

Více než 110 metrů čtverečních je rozděleno na rohový obývací pokoj s otevřenou kuchyní, 2 ložnice, šatnu, zádveří, velkou halu a 2 koupelny (1 se sprchou a WC, druhá se sprchovým koutem i vanou a WC).

Jihovýchodně orientovaný byt je po kompletní rekonstrukci. Na podlahách jsou klasické parkety, okna jsou dřevěná špaletová s roletami, dveře masivní obložkové. Kuchyňská linka je vybavena vestavnými spotřebiči (elektrická a mikrovlnná trouba Bosch, varná deska s integrovaným odsavačem par, myčka, chladnička s mrazákem). Kupní cena zahrnuje sklep a také spoluvlastnictví ateliéru, výnos z pronájmu je rozdělován mezi majitele.

Dům stojí na rohu bočních jednosměrných ulic. Kousek je mateřská i základní škola, soukromá Osvobozená škola, v pohodlném dosahu jsou obchody, kavárny, restaurace, farmářské trhy na náměstí Jiřího z Poděbrad i velké obchodně-zábavní centrum Flora. Ke stanicím metra i tramvajovým zastávkám lze dojít pěšky za pár minut.

Interiér 112,24 m2, sklep 7m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40551
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    1 330 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    112 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.