Byt, 4+1

Unikátní rodinný byt s krásnými výhledy na Starý židovský hřbitov a novorenesanční Rudolfinum poskytuje příležitost k vytvoření reprezentativního bydlení s původními architektonickými prvky, krbem nebo kachlovými kamny. Tento tichý byt je umístěn v 6. podlaží elegantního nárožního domu z r. 1912-13 v Josefově, samém srdci Starého Města.

Byt je dispozičně řešen jako čtyřpokojový se samostatnou kuchyní. Dominantou je prostorný obývací pokoj s arkýřem a navazující rohový pokoj se dvěma francouzskými balkony. Z velké centrální haly je dále přístup do jídelny, ložnice, kuchyně se spíží a balkonkem, koupelny, komory, šatny a na toaletu.

Interiér je určen k rekonstrukci, která dá vyniknout kráse původních dveří, oken, parket, kachlových kamen nebo krbu. Dům navrhl v duchu moderny architekt Richard Klenka, mezi jehož díla patří i hotel Ambassador na Václavském náměstí. Budova má nový výtah a noblesní společné prostory s krásně tvarovaným schodištěm.

Lokalita s působivou atmosférou vyniká množstvím významných historických staveb, dům stojí naproti gotické Pinkasově synagoze, v sousedství Maiselovy synagogy nebo Filozofické fakulty UK. Okolní uličky jsou plné restaurací a kaváren, pár kroků vede na Staroměstské náměstí i do luxusní Pařížské třídy. V podzemní garáži blízkého Rudolfina lze pronajmout dlouhodobé parkovací stání. Místo je snadno dostupné metrem i tramvají.

Interiér 171,7 m2, balkony 1,5 m2, 1,4 m2, 0,34 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40560
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    172 m²
  • Balkón
    3 m²
  • Celková plocha
    175 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.