Byt, 1+kk

Novostavba jihozápadně orientovaného bytu s terasou právě vznikající v úspěšném rezidenčním projektu Harfa Park od společnosti Finep. Revitalizovaná lokalita v dosahu veškerých služeb a přímo u cyklostezky podél říčky Rokytky. Družstevní vlastnictví, plánovaná kolaudace léto 2023.

Bytová jednotka se bude nacházet v 8. podlaží. Dispozici 1+kk bude možné snadno přeměnit na 2+kk, v obývacím pokoji bude díky dvěma velkým oknům směřujícím na terasu možnost oddělit spací část. Dále zde bude koupelna s vanou, toaletou a prostorem na pračku, komora a předsíň uzpůsobená na vestavbu šatní skříně.

Ke standardu patří interiérové i vstupní dveře Sapeli, plastová vícekomorová okna se čtyřpolohovým otevíráním, příprava na žaluzie či rolety, celoplošný koberec v obytné místnosti, v kuchyňském koutu, koupelně, WC a předsíni keramická dlažba, sanita Laufen, baterie Grohe a Hansgrohe, ústřední vytápění, vstup do budovy na čip. Nadstandardní provedení a vybavení bytu je možné dle harmonogramu a ceníku klientských změn.

Lokalita umožňuje mít veškeré služby na dosah ruky a dostat se kamkoliv bez potíží tramvají, metrem, autobusem i vlakem. Kousek od domu fungují 2 supermarkety, několik restaurací i kaváren, v pěším dosahu nebo cca 1 minutu MHD je OC Fénix a Galerie Harfa nebo multifunkční haly O2 aréna a O2 universum. Místo zpříjemňuje park Zahrádky i nedaleký park Podviní, přímo kolem domu vede cyklostezka, po níž je možné dojet pohodlně a bezpečně až do centra.

Podlahová plocha bytu 44,4 m2, terasa 11,3 m2.

Prodej formou převodu družstevního podílu, resp. postoupení smlouvy budoucí nájemní. Inzerovaná cena zahrnuje nesplacenou anuitu ve výši 3.884.028 Kč. Anuitu je možné splácet formou měsíčního nájmu, nebo ji splatit částečně či v celkové výši ještě v průběhu výstavby či kdykoliv po jejím dokončení. Po splacení anuity je možný převod do osobního vlastnictví.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40936
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    44 m²
  • Terasa
    11 m²
  • Celková plocha
    56 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.