Byt, 3+1

Kompletně a zároveň vkusně zrekonstruovaný byt v historickém bytovém domě na Vinohradech, v jednosměrné ulici lemované vzrostlým stromořadím, v blízkosti několika parků a v docházkové vzdálenosti od stanice metra Náměstí Míru.

Tradiční dispoziční uspořádání bytu ve 3. podlaží nabízí obývací pokoj, dvě ložnice, samostatnou prostornou kuchyni s komorou, koupelnu s WC a bidetem, oddělenou toaletu a velkou vstupní halu.

Postupná rekonstrukce bytu byla dokončena v roce 2021 (elektřina, koupelna, okna a podlahy). Na podlahách jsou parkety, okna jsou špaletová, interiérové dveře v dobovém vzhledu, vstupní dveře bezpečnostní značky Next. Byt je vybaven inteligentním systémem domácnosti Bticino a zabezpečovacím systémem Jablotron. Vytápění plynovým kotlem Vaillant. Kuchyňské spotřebiče jsou značky Miele, čistou chutnou vodu zajišťuje filtrace Grohe Blue. Sanita je od značek Laufen a Villeroy & Boch, koupelna, hala a kuchyně mají vyhřívanou podlahu. Součástí vybavení je také trezor. Veškerý nábytek je vyroben na zakázku na míru ze dřeva s výraznou dýhovanou strukturou. Díky zesílené zvukové izolaci a dvojité tloušťce stropů je byt velmi tichý. Dům má reprezentativní fasádu, společné prostory a moderní výtah. K bytu přísluší sklep.

Dům stojí na krásném místě v boční ulici lemované vzrostlou alejí, jen kousek od Bezručových sadů a sadů Bratří Čapků, pohodlně lze dojít do Grébovky. Okolí je plné útulných kaváren a kvalitních restaurací, blízko je Divadlo Na Vinohradech. Asi 2 minuty chůze od domu je tramvajová zastávka, cca 10 minut trvá pěší cesta ke stanici metra na náměstí Míru.

Interiér 88,87 m2, sklep 3,76 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41484
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    4 350 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    89 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    E
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.