Soubor 2 bytových jednotek

Nabídka souboru 2 kompletně zrenovovaných a kvalitně vybavených bytů na investici o celkové podlahové ploše 181 m2 v rezidenci vytvořené rekonstrukcí historického cihlového domu s výtahem. Atraktivní oblast na Hřebenkách u parku Sacré Coeur, v pěším dosahu smíchovského centra Anděl.

Byt 3+kk ve 2. podlaží má podlahovou plochu 68,2 m2, druhá jednotka, taktéž 3+kk ve 2. podlaží, má rozlohu 67,1 m2. Obě jednotky jsou v současnosti pronajaty.

V interiérech jsou kvalitní dřevěné podlahy, dlažba, kompletně vybavené kuchyňské linky (včetně myčky nádobí), bezpečnostní vstupní dveře, úsporné baterie. Vytápění centrální. Ke všem jednotkám přísluší sklepní kóje.

Nárožní cihlová budova se zdobnou fasádou, v níž se nabízené byty nacházejí, stojí v boční ulici mezi parkem Sacré Coeur, Petřínskými sady a zahradou Bertramka. Kousek od domu funguje prodejna potravin, kavárna i základní škola, v rychlém dosahu je francouzské lyceum i veškeré další služby. Autobusy zajišťují spojení ke stanici metra Karlovo náměstí, v pěším dosahu je též tramvajová zastávka a stanice metra Anděl. Při cestách autem je výhodou snadné napojení na tunelový komplex.


Celková podlahová plocha 135,3 m2, sklepy 1,5 m2 a 1,5 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41676
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    135 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.